Πέφτουν οι τίτλοι τέλους για το And Just Like That; Οι καταγγελίες σε βάρος του Chris Noth και οι συζητήσεις για την παύση της σειράς

11:55 31/12/2021 - Πηγή: iPop

Δυσάρεστα νέα! Το μέλλον του And Just Like That δεν βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο μετά τις καταγγελίες για σεξουαλική επίθεση σε βάρος του Chris Noth. Η σειρά, μάλιστα, έχει μπει σε παύση. «Έγινε συζήτηση για να κάνουμε άλλη μια σεζόν, αλλά μετά τις τελευταίες μέρες όλα σταμάτησαν», αποκάλυψε βασική πηγή της σειράς.

Ακόμα μια καταγγελία εναντίον του Chris Noth

Η αγαπημένη σειρά του Sex And The City έκανε το reboot

της και την πρεμιέρα του στο HBO Max στις 9 Δεκεμβρίου, αλλά μια εβδομάδα αργότερα, το ντεμπούτο της σειράς επισκιάστηκε από τις κατηγορίες εναντίον του Chris Noth.

Σταματάει το And Just Like That;

Δύο γυναίκες — χρησιμοποιώντας τα ψευδώνυμα Zoe και Lily — κατηγόρησαν τον ηθοποιό για σεξουαλική επίθεση σε μια ιστορία που δημοσιεύτηκε στις 16 Δεκεμβρίου. Η Zoe ισχυρίστηκε ότι ο ηθοποιός της επιτέθηκε σεξουαλικά το 2004 αφού τον συνάντησε ενώ εργαζόταν σε μια εταιρεία που χειριζόταν υψηλά -προφίλ πελατών του Χόλιγουντ. Η Lily, από την πλευρά της, ισχυρίστηκε ότι ο Noth της επιτέθηκε το 2015 μετά από μια νύχτα που πέρασαν μαζί.

Είδαμε τα 2 πρώτα επεισόδια του And Just Like That και αυτή είναι η εξέλιξη που δεν περίμενε κανείς (Προσοχή Spoilers!)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη And Just Like That… (@justlikethatmax)

Μετά τις καταγγελίες, ο Chris Noth αρνήθηκε τους ισχυρισμούς των γυναικών, λέγοντάς σε μια δήλωση: «Οι κατηγορίες εναντίον μου που έγιναν από άτομα που γνώρισα χρόνια, ακόμη και δεκαετίες πριν, είναι κατηγορηματικά ψευδείς. Αυτές οι ιστορίες θα μπορούσαν να είναι πριν από 30 χρόνια ή πριν από 30 ημέρες – όχι σημαίνει πάντα όχι – αυτή είναι μια γραμμή που δεν πέρασα. Οι συναντήσεις ήταν συναινετικές. Είναι δύσκολο να μην αμφισβητηθεί ο χρόνος που βγαίνουν αυτές οι ιστορίες. Δεν ξέρω με βεβαιότητα γιατί βγαίνουν στην επιφάνεια τώρα, αλλά ξέρω αυτό: δεν επιτέθηκα σε αυτές τις γυναίκες».

Κάποιες μέρες αργότερα, οι πρωταγωνίστριες του And Just Like That, Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon και Kristin Davis εξέδωσαν κοινή δήλωση σχετικά με τους ισχυρισμούς. «Είμαστε βαθιά λυπημένες που ακούμε τους ισχυρισμούς εναντίον του Chris Noth», έγραψαν οι τρεις ηθοποιοί σε ένα μήνυμα που αναρτήθηκε μέσω Instagram Stories στις 20 Δεκεμβρίου. «Στηρίζουμε τις γυναίκες που έχουν εμφανιστεί και μοιράζονται τις οδυνηρές εμπειρίες τους. Ξέρουμε ότι πρέπει να είναι πολύ δύσκολο να γίνει κάτι τέτοιο και τις επαινούμε γι’ αυτό».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη And Just Like That… (@justlikethatmax)

Η SJP, η Cynthia Nixon και η Kristin Davis χρειάστηκαν 5 λεπτά για να μιλήσουν για τη φιλία τους κι εμείς δεν μπορούμε να σταματήσουμε να κλαίμε

Η SJP, μάλιστα, ήταν ιδιαίτερα αναστατωμένη από τις καταγγελίες σε βάρος του άνδρα που έπαιξε τον μακροχρόνιο έρωτά της και τον σύζυγο της Carrie Bradshaw.

«Είναι σκληρά προστατευτική με την Carrie Bradshaw και είναι θυμωμένη που αυτή και όλοι οι άλλοι στο σόου έχουν τεθεί σε αυτή τη θέση», είπε πρόσφατα στο Us Weekly. «Δεν πρόκειται για τα χρήματα, αλλά για την κληρονομιά της. Η Carrie ήθελε να βοηθάει τις γυναίκες και τώρα, υπό το βλέμμα της, οι γυναίκες λένε ότι έχουν πληγωθεί».

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Πέφτουν οι τίτλοι τέλους για το And Just Like That; Οι καταγγελίες σε βάρος του Chris Noth και οι συζητήσεις για την παύση της σειράς εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα