Η Jada Smith μας εμπνέει μιλώντας για τον τρόπο που βλέπει την αλωπεκία στη ζωή της

21:29 30/12/2021 - Πηγή: iPop

Με αφορμή το βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Jada Smith για την αλωπεκία μου γεννήθηκαν πολλές σκέψεις. «Εγώ και η αλωπεκία θα γίνουμε φίλες… Τελεία!»

Τι είπε η Jada Smith για την αλωπεκία

Η Jada Pinkett Smith ξύρισε τα μαλλιά της τον Ιούλιο και ίσως κάποιοι ήθελαν να μάθουν

το λόγο που το έκανε. Σε ανάρτησή της στο Instagram, χαμογελώντας μοιράστηκε με όλους την αλήθεια και το λόγο που την οδήγησε σε αυτό.

«Εγώ και η αλωπεκία θα γίνουμε φίλες… Τελεία!» Τα είπε όλα μέσα σε μια πρόταση.

View this post on Instagram

A post shared by Jada Pinkett Smith (@jadapinkettsmith)

Γιατί πέφτουν τα μαλλιά σου

Ό,τι δεν μπορούμε να αλλάξουμε…

Το γεγονός ότι σήμερα θεωρούμε κάτι ως δεδομένο, όπως για παράδειγμα ότι έχουμε αυτήν την εξωτερική εμφάνιση, ότι μπορούμε και έχουμε την φυσική ικανότητα να κάνουμε κάποια πράγματα, ότι είμαστε υγιείς, δεν είναι κάτι που είναι δεδομένο. Κάποιες φορές στη ζωή μας έρχονται πράγματα τα οποία δεν μπορούμε ούτε να ελέγξουμε ούτε να αλλάξουμε!

Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να επιλέξουμε τον τρόπο με τον οποίο θα αντιδράσουμε σε αυτά που ήρθαν στο δρόμο της ζωής μας. Υπάρχουν πράγματα που δεν αλλάζουν, πράγματα που δεν θεραπεύονται αλλά μαθαίνουμε να ζούμε μαζί τους αρμονικά.

Δεν είναι κάτι που ευχόμαστε για τη ζωή μας, αλλά αν δεν μπορείς να αλλάξεις κάτι κοίτα να συμφιλιωθείς μαζί του. Όπως έκανε και Jada Smith με την αλωπεκία. Έγιναν φίλες!

Είναι μόνο τρίχες

Και μέσα στον αγώνα της εφημερότητας που ζούμε, βλέπουμε συχνά ότι πράγματα για τα οποία ανησυχούσαμε στο παρελθόν, όπως η εξωτερική εμφάνιση, που είναι το μόνο σίγουρο ότι αλλάζει, τελικά δεν παίζει κανέναν ρόλο για την ουσία. Ένας υπέροχος άνθρωπος με πολύ ωραίο υλικό φτιαγμένος είναι όμορφος ούτως ή άλλος, αντίθετα ένας πανέμορφος, προσωρινά, άνθρωπος δεν συνεπάγεται ότι θα αφήσει τον ίδιο αντίκτυπο γύρω του με εκείνον που είναι μοναδικά πλασμένος, ακόμα και αν δεν ήταν τόσο όμορφος.

Και τελικά τι είναι όμορφο; Είναι κάτι εντελώς υποκειμενικό. Όσο πιο γρήγορα απαλλαχθούμε από αυτά τα σώνει και καλά πρότυπα ομορφιάς τόσο πιο ελεύθεροι και με εσωτερική λάμψη άνθρωποι θα γίνουμε. Μην φυλακίζεσαι από την εικόνα. Ούτε τη δική σου ούτε των άλλων. Είναι εφήμερη και δεν έχει καμία ουσία.

O Will Smith και η Jada Pinkett δεν πιστεύουν στον συμβατικό γάμο και δίνουν ο ένας στον άλλον «εμπιστοσύνη & ελευθερία»

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η Jada Smith μας εμπνέει μιλώντας για τον τρόπο που βλέπει την αλωπεκία στη ζωή της εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα