Παυλόπουλος σε δανειστές: Τηρήστε τις δεσμεύσεις σας

16:07 10/2/2017 - Πηγή: iPop

Το δικό του μήνυμα στους δανειστές έστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος από την Πρέβεζα όπου και βρίσκεται. Ο Πρ. Παυλόπουλος σημείωσε, ότι όλοι θα πρέπει να τηρήσουν τις δεσμεύσεις, καθώς η Ελλάδα κάνει το ίδιο.

Κατά την αντιφώνησή του προς τον δήμαρχο της πόλης, στην τελετή αναγόρευσής του σε επίτιμο δημότη της πόλης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας σημείωσε, ότι η Ελλάδα «δεν διανοείται το μέλλον

της έξω από την Ευρωπαϊκή Ένωση».

«Η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν έχει μέλλον και προοπτική, υπό όρους Πολιτισμού και Δημοκρατίας, δίχως να έχει στους κόλπους της, και μάλιστα ως πυρήνα της, την Ελλάδα, την Ιστορία της, τον Πολιτισμό της και την Δημοκρατία της. Εμείς θα τηρήσουμε όλες τις δεσμεύσεις μας, υπό τον όρο ότι και οι Εταίροι μας θα τηρήσουν τις δικές τους δεσμεύσεις» πρόσθεσε ο Προκόπης Παυλόπουλος ο οποίος ζήτησε τήρησε των δεσμεύσεων λέγοντας:

Πρέπει όλοι να τηρήσουν τις δεσμεύσεις τους, που είναι στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Δικαίου

«Η Ελλάδα δεν θα ήταν η ίδια εάν δεν μετείχε στη ΕΕ και στον σκληρό πυρήνα της Ευρωζώνης» είπε και τόνισε ότι «Ελλάδα και Ευρώπη είναι έννοιες αλληλένδετες, και αυτό σας είπα και πάλι».

photo: Theodore Manolopoulos / SOOC

The post Παυλόπουλος σε δανειστές: Τηρήστε τις δεσμεύσεις σας appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα