Παρατήρησες το βραχιόλι που φοράει η Meghan στη συνέντευξη με την Oprah; Κρύβει μια ολόκληρη ιστορία!

19:56 1/3/2021 - Πηγή: iPop

Κι ενώ πλησιάζει η 7η Μαρτίου, δηλαδή η ημερομηνία κατά την οποία θα μεταδοθεί η συνέντευξη του Πρίγκιπα Harry και της συζύγου του με την Oprah, έχουμε πάρει ήδη μια γεύση απ’ τα previews και το trailer! Eσύ παρατήρησες το βραχιόλι που φοράει η Meghan στη συνέντευξη με την Oprah; Κρύβει από πίσω μια ολόκληρη ιστορία!

Η Δούκισσα του Sussex φαίνεται να φοράει ένα βραχιόλι που ανήκε στη μητέρα του Harry, την Πριγκίπισσα Diana.

Πρόκειται για το ίδιο βραχιόλι που χρησιμοποιήθηκε για να δημιουργηθεί το δαχτυλίδι αρραβώνων που της είχε δώσει ο Harry!

Όταν σχεδίαζε το δαχτυλίδι της, ο Harry πήρε δύο πέτρες από το βραχιόλι της μητέρας του για να τις συμπεριλάβει στο δαχτυλίδι, με το οποίο έκανε πρόταση γάμου στη γυναίκα της ζωής του. Το ζευγάρι ήθελε η Meghan, που περιμένει το δεύτερο παιδί τους, να φορέσει το βραχιόλι κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ώστε να νιώθουν σαν να είναι μαζί τους η Diana, σε αυτή την αποκαλυπτική συνέντευξη.

Άλλωστε δεν είναι λίγες οι φορές που τα διεθνή ΜΜΕ έχουν παρομοιάσει τον τρόπο ζωής που έχουν επιλέξει ο Harry και η σύζυγός του, με τις επιλογές που είχε κάνει η μητέρα του.

Harry και Meghan χάνουν οριστικά τους βασιλικούς τίτλους τους- Η επίσημη ανακοίνωση του Μπάκιγχαμ

Στην πολυαναμενόμενη συνομιλία της με τη Winfrey, η Meghan φορά επίσης σκουλαρίκια από την καναδική μάρκα Birks, ένα κολιέ από την Βρετανίδα σχεδιάστρια Pippa Small και ένα φόρεμα Armani.

«Η μεγαλύτερη ανησυχία μου ήταν η ιστορία να επαναληφθεί», ακούγεται να λέει ο Harry στη συνέντευξη, εκφράζοντας την ανακούφισή του που μπορεί να έχει στο πλάι του τη γυναίκα του.

Δες τα previews και παρατήρησε το βραχιόλι που φοράει η Meghan στη συνέντευξη με την Oprah!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Παρατήρησες το βραχιόλι που φοράει η Meghan στη συνέντευξη με την Oprah; Κρύβει μια ολόκληρη ιστορία! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα