Παράταση της αποχής των δικηγόρων

19:25 22/1/2016 - Πηγή: iPop

Να παρατείνουν την αποχή τους μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή αποφάσισαν οι δικηγόροι προκειμένου να εκφράσουν την δυσαρέσκειά του για το νέο ασφαλιστικό που προωθεί η Κυβέρνηση.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών συνεδρίασε νωρίτερα και αυτή την στιγμή συνδριάζει η Συντονιστική Επιτροπή Δικηγόρων προκειμένου να αποφασιστεί τι θα γίνει με τους δικηγόρους ολόκληρης της χώρας.

Γενική απεργία στις 4 του μήνα

Στη γενική απεργία

που έχει αποφασιστεί να διεξαχθεί στις 4 Φεβρουαρίου, το παρόν θα δώσουν οι επαγγελματικοί και επιστημονικοί κλάδοι της χώρας.

Στη συνεδρίαση μάλιστα, που έγινε την Παρασκευή σημείωσαν πως θέλουν να συναντηθούν με τον Αλέξη Τσίπρα και να κάνουν μαζί του έναν «πραγματικό διάλογο» για το ασφαλιστικό.

Ποιοι φορείς συμμετείχαν στην συνεδρίαση;

ΓΣΕΕ, ΕΣΕΕ, ΕΣΗΕΑ, ΠΑΣΕΓΕΣ, Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος, ΤΕΕ Τεχνικό Επιμελητήριο, Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών, Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία, Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας, Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος, Ένωση Ελλήνων Χημικών, Ένωση Συμβολαιογράφων Ελλάδας, Ομοσπονδία Δικαστικών Επιμελητών Ελλάδας, Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής, Πανελλήνιος Κτηνιατρικός Σύλλογος, Πανελλήνιος Σύλλογος Φυσικοθεραπευτών, Ένωση Διαιτολόγων Διατροφολόγων Ελλάδας, Πανελλήνιος Σύνδεσμος Συντονιστών Ασφαλιστικών Συμβούλων, Πανελλήνια Ομοσπονδία Φοροτεχνικών, Ομοσπονδία Βενζινοπωλών.

Photo: Alexandros Michailidis / SOOC

The post Παράταση της αποχής των δικηγόρων appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα