Alberta Ferretti – Η ταινία μικρού μήκους της limited edition συλλογής ρούχων (video)

18:14 22/1/2016 - Πηγή: iPop

Για τον εορτασμό μια νέας limited edition συλλογής, ο ιταλικός οίκος μόδας Alberta Ferretti, παρουσιάζει μια ταινία μικρού μήκους, λίγο πριν την επίσημη παρουσίαση της συλλογής στο catwalk.

Στη νέα ταινία μικρού μήκους της Alblerta Ferretti, παρακολουθούμε για πρώτη φορά τα κομμάτια που συμπεριλαμβάνονται στην συλλογή Fall 2016, το επίσημο ντεμπούτο της οποίας θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια της φετινής Εβδομάδας Μόδας Υψηλής Ραπτικής – Couture Week.

Το video

γυρίστηκε από τους Louis &Lango στη Βενετία, αποκαλύπτοντας τη σκοτεινή πλευρά της αίγλης. Στα ρούχα που φορά, η ηθοποιός και μοντέλο Malgosia Bela, ξεχωρίζουν σύνολα που αναδεικνύουν τη γυναικεία σιλουέτα με ένα πιο θεατρικό ύφος, με τη μαύρη δαντέλα, τις μεταλλικές λεπτομέρειες και τα animal print μοτίβα να κυριαρχούν, σε μία από τις πιο σκοτεινές και μυστηριώδεις συλλογές του διάσημου ιταλικού οίκου μόδας.

Προσπαθώντας να εκσυγχρονίσει το ύφος του ο οίκος μόδας Alberta Ferretti, σημειώνει σχετικά με τη δημιουργία του εν λόγω video:

Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, η μόδα πρέπει να στείλει μηνύματα που είναι γρήγορα, σαφή και άμεσα προσιτά σε ένα ευρύτερο κοινό. Μέσω του διαδικτύου, και τα κοινωνικών μέσων δικτύωσης, η μόδα συμμετέχει σε αυτήν την παγκόσμια πραγματικότητα που καθορίζει τον σύγχρονο κόσμο

Παρακολουθήστε το video παρακάτω και πάρτε μια πρώτη εικόνα από την limited edition συλλογή.

photo:harpersbazaar.com

The post Alberta Ferretti – Η ταινία μικρού μήκους της limited edition συλλογής ρούχων (video) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα