Παραολυμπιακοί Αγώνες: Ενδέκατο μετάλλιο για την Ελλάδα από τον Προδρόμου

17:03 4/9/2021 - Πηγή: iPop

Τα μετάλλια της Ελλάδας στους Παραολυμπιακούς αυξάνονται σημαντικά, χάρη στη γενναία προσπάθεια των αθλητών μας κι εμείς γινόμαστε κάθε μέρα και περισσότερο περήφανοι! Το ενδέκατο μετάλλιο για την Ελλάδα στους Παραολυμπιακούς Αγώνες είναι γεγονός!

Τα μετάλλια της Ελλάδας στους Παραολυμπιακούς έγιναν 11!

Ο Θανάσης Προδρόμου κατέκτησε

το αργυρό μετάλλιο στον στίβο και το μήκος της κατηγορίας Τ20, όπου στον τελικό έκανε άλμα στα 7,17μ.!

Σημείωσε ατομικό ρεκόρ στην πέμπτη του προσπάθεια και κατέκτησε ένα ακόμη μετάλλιο, σε έναν αγώνα όπου το χρυσό είχε «κλειδώσει» πριν καλά καλά ξεκινήσει ο τελικός. Ο Μαλαισιανός Λατίφ Ρόμλι ήταν το μεγάλο φαβορί και επιβεβαίωσε τα προγνωστικά κάνοντας άλμα στα 7,45μ., απειλώντας το παγκόσμιο ρεκόρ.

Να υπενθυμίσουμε πως το πρωί του Σαββάτου τα μετάλλια της Ελλάδας στους Παραολυμπιακούς έφτασαν τα 10. Η μεικτή ομάδα των Πολυχρονίδη, Ντέντα και Πυργιώτη κατέκτησε το χάλκινο στο μπότσια.

Η ομάδα που εκπροσώπησε τη χώρα μας δεν μπόρεσε να προκριθεί στον τελικό, καθώς ηττήθηκε από την Ιαπωνία στον ημιτελικό με 5-1, ωστόσο κατάφερε να επικρατήσει του Χονγκ Κονγκ στο μικρό τελικό με 7-0, κατακτώντας έτσι επάξια το χάλκινο μετάλλιο.

Τόκιο: Ο Γκαβέλας έφερε το πρώτο χρυσό στην Ελλάδα

Έκτη θέση ο Σεΐτης στα 200μ:

Στον τελικό των 200 μέτρων Τ64 αγωνίστηκε ο Μιχάλης Σεΐτης ο οποίος τερμάτισε στην έκτη θέση. Ο πρωταθλητής των σπριντ έκανε χρόνο 22.87 που είναι φετινό ρεκόρ, κλείνοντας με μια πολύ καλή εμφάνιση την παρουσία του στην διοργάνωση, στα 35 του χρόνια.

Ελληνική συμμετοχή είχαμε και στον τελικό της σφαιροβολίας F33, όπου ο Λάζαρος Στεφανίδης κατετάγη έβδομος με βολή στα 8,20μ.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Παραολυμπιακοί Αγώνες: Ενδέκατο μετάλλιο για την Ελλάδα από τον Προδρόμου εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα