La Casa de Papel 5: Όσα δεν περιμέναμε να συμβούν έγιναν μέσα σε 5 εκρηκτικά επεισόδια- Το Twitter πενθεί ήδη

20:08 3/9/2021 - Πηγή: iPop

Αυτό που γίνεται στο La Casa de Papel 5 στο πρώτο μέρος μάλλον δεν το φανταζόταν ούτε ο ίδιος ο Álex Pina όταν ξεκίνησε να γράφει τον 1ο κύκλο. Ένας πόλεμος χωρίς τέλος, μια ανατροπή από το πουθενά, ένας Αρτουρίτο που σου σπάει τα νεύρα, ένας θάνατος και ένα σενάριο για… γερά στομάχια. Παρακάτω θα βρεις και spoiler για το La Casa de Papel 5, οπότε έχε το νου σου, αν δεν θες να τα διαβάσεις. Εμείς προειδοποιούμε.

Το καλό του πρώτου αυτού μέρους

είναι ότι αυτά που είχαμε αναφέρει στα προηγούμενα άρθρα μας επιβεβαιώνονται. Τα νέα πρόσωπα, ο Berlin που είναι σα να μην πέθανε, ένας θάνατος και η αρχή του τέλους που έχει εξελιχθεί σε φριχτό πόλεμο. Το κακό είναι… βασικά είναι πολλά τα κακά, αλλά ας ξεκινήσουμε από ένα σημαντικό που δεν είναι άλλο από το γεγονός ότι ο 5ος κύκλος του La Casa de Papel δεν έχει ολοκληρωθεί και θα θέλαμε να ξέρουμε πάρα πολύ τι συμβαίνει στη συνέχεια, γιατί αυτό που μας άφησε το πρώτο μέρος μόνο ευχάριστο δεν είναι.

Από πού να πρωτοξεκινήσουμε;! 5 επεισόδια συγκλονιστικά, εκρηκτικά κυριολεκτικά που σε αφήνουν άφωνο, με μια ανάσα και έχοντας να περιμένεις κάτι. Εκτός από το τελευταίο λεπτό. Το πρώτο επεισόδιο σε καθηλώνει και με το δίκιο του, για να σε κρατήσει σε εγρήγορση και για τα υπόλοιπα επεισόδια, αυτός είναι ο σκοπός. Σου θυμίζει κάτι από τους πρώτους, καλούς κύκλους της σειράς, μία δράση που σίγουρα θες να δεις και την περιμένεις κιόλας.

Όλα ωραία μέχρι να εμφανιστεί ο Αρτουρίτο και να σου σπάσει τα νεύρα. Στο δεύτερο επεισόδιο μπορεί να σε κάνει έξω φρενών. Θέλησε να το παίξει ήρωας και ανέλαβε δράση, με αποτέλεσμα να σε εκνευρίζει κάθε λεπτό και πιο πολύ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη La Casa de Papel (@lacasadepapel)

Ακολουθεί spoiler για τον Αρτουρίτο!

Πολλά τα νεύρα μαζί του, αλλά παρά τα όσα κάνει, στο τέλος δύο σφαίρες τον ακινητοποιούν. Η Στοκχόλμη παίρνει εκδίκηση για όλους μας και σταματά τα σχέδιά του. Βέβαια στη συνέχεια έχει τύψεις για όλο το υπόλοιπο του κύκλου, αλλά τουλάχιστον δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια. Ωστόσο, ο Αρτουρίτο δεν πέθανε. Είναι στα χέρια των γιατρών εκτός της Τράπεζας με ένα εκπληκτικό σχέδιο που σκέφτηκε η Λισαβόνα. Και σε αυτό το σημείο να πούμε και ένα μπράβο, γιατί δεν γίνεται να λέμε ότι μόνο ο «Καθηγητής» έχει ευφυή σχέδια.

Και μετά τι; Τι συμβαίνει; Τι πάει στραβά στον 5ο κύκλο;

Ας πούμε ότι δεν το έχει η μοίρα μας να χαρούμε με έναν ολόκληρο κύκλο της σειράς, αφού τουλάχιστον μία απώλεια συνοδεύει κάθε σεζόν. Πριν περάσουμε, όμως, στον θάνατο στο La Casa de Papel 5 και σου πούμε ποιος πεθαίνει, να αναφέρουμε πως ο Berlin κάνει και πάλι την εμφάνισή του και μάλιστα αρκετές φορές, με έναν ιδιαίτερο τρόπο κι αυτός δεν είναι άλλος από τον γιο του. Όπως είχαμε αναφέρει ήδη ο Rafael, ο γιος του Berlin, είναι 31 ετών και θέλει να ζήσει μια τελείως διαφορετική ζωή από εκείνη του πατέρα του. Ωστόσο, ο τελευταίος δεν αφήνει ανεκμετάλλευτο το μυαλό του γιου του, με τόσες σπουδές μάλιστα και τον μυεί στις ληστείες. Αυτό εξηγεί πολλά για το πώς εμπλέκεται ο Rafael στην τρέχουσα ληστεία, κάτι που θα δούμε στο δεύτερο μέρος.

Οι αναδρομές που γίνονται εξηγούν πολλά για το παρελθόν των ηρώων, για το πώς συνδέονται μεταξύ τους και για τον ρόλο που παίζει ακόμα ο Berlin, αν και νεκρός. Επίσης, μαθαίνουμε πολλά και για τη Manila, που φαίνεται πως δεν έχει και τόσο αθώα συναισθήματα για τον Denver, ενώ εμφανίζεται και η Nairobi μέσα από αναδρομές, αν και όχι τόσο όσο θα τη θέλαμε, τουλάχιστον όσον αφορά το πρώτο μέρος.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Úrsula Corberó (@ursulolita)

Ξεκίνησε ως ληστεία, τελειώνει με πόλεμο

Τι γίνεται με τον Professor;

Τον αφήσαμε στο έλεος της επιθεωρήτριας και το άγχος μας κυρίως ήταν αυτό. Τα καταφέρνει τελικά; Spoiler Alert! Ο αγαπημένος μας «Καθηγητής» δε θα μπορούσε να είναι αυτός που πεθαίνει. Μπορεί να είναι παγιδευμένος, αλλά τελικά καταφέρνει να σωθεί και με τις ευλογίες της επιθεωρήτριας. Πώς; Με τον πιο απρόσμενο τρόπο. Με μια λεπτομέρεια που είχαμε ξεχάσει και με έναν τρόπο που δε θα μπορούσαμε να φανταστούμε. Ποιος είναι αυτός; Σπάνε τα νερά της Σιέρα. Πρέπει να γεννήσει. Και με λίγα λόγια ο Professor την ξεγεννά, αφού πρώτα τον λύνει, κι έπειτα συνεχίζει να συντονίζει την ομάδα του, από εκεί που το άφησε. Εκπληκτικό; Μην χαίρεσαι πολύ ακόμα, γιατί πλησιάζει ένα ακόμη spoiler για το La Casa de Papel 5 που δε θα σου αρέσει.

Η αδρεναλίνη στα ύψη, η δράση συνεχίζεται, ο πόλεμος δεν σταματά και η μάχη επικεντρώνεται αρκετές φορές ανάμεσα στον Gandia και την Tokyo. Ο ένας θέλει να σκοτώσει τον άλλο. Τι συμβαίνει τελικά; Πεθαίνει κάποιος από τους δύο; Πώς εξελίσσεται η πλοκή;

La Casa de Papel: Το λάθος στο σχέδιο του Professor που κανείς δεν πρόσεξε! Τελικά ήταν πετυχημένο;

Ποιος πεθαίνει στο La Casa de Papel 5;

Ακολουθεί spoiler για τον θάνατο στο La Casa de Papel και προειδοποιούμε ότι θα ξενερώσεις. Αν έχεις σκοπό να δεις τον 5ο κύκλο και δεν θες να μάθεις, κάντο άμεσα και τελείωσε το άρθρο στη συνέχεια, γιατί μάλλον θα ταυτιστείς με τα παρακάτω.

Δυστυχώς ο 5ος κύκλος του La Casa de Papel δεν έχει happy end. Ο πιο απρόσμενος θάνατος μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό στην τελευταία σκηνή του πρώτου μέρους του 5ου κύκλου. Αυτός ο θάνατος δεν είναι άλλος από της Tokyo. Απίστευτο; Δυστυχώς συμβαίνει και είναι κάτι που δε θα το μαντεύαμε με τίποτα. Είναι η αφηγήτρια, μας δείχνει κομμάτια από τη ζωή της μιλώντας κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, είναι η πρωταγωνίστρια που θα θέλαμε να συνεχίσει στη σειρά ενεργή, όχι μέσα από αναδρομές. Ωστόσο, η παραγωγή επέλεξε άλλο τέλος, διαφορετικό από αυτό που θα θέλαμε εμείς. Η Tokyo πεθαίνει, όμως τουλάχιστον δεν την σκοτώνει ο Gandia. Αντιθέτως, εκείνη τον σκοτώνει και τουλάχιστον παίρνουμε μια δικαίωση. Την Tokyo κανείς δεν την σκοτώνει, κανείς δε θα μπορούσε να τη σκοτώσει. Η αγαπημένη μας ηρωίδα ζώνεται με εκρηκτικά και αυτοπυρπολείται, όντας ανήμπορη να κάνει οτιδήποτε άλλο και συγχρόνως σώζει την ομάδα της από τον αδίστακτο Gandia και τους άντρες του που βρίσκονται τριγύρω μαζί της.

Τα πρώτα λεπτά που συνειδητοποίησα ότι πέθανε η Tokyo ένιωθα μία απέχθεια προς αυτό που είδα. Συγχύστηκα, απογοητεύτηκα, ένιωσα ότι δεν θέλω να δω τη συνέχεια της σειράς. Όμως πλέον, έχοντας περάσει μερικές ώρες λέω πως τουλάχιστον έγινε με αυτόν τον τρόπο. Και ναι, μάλιστα, αυτό είναι ηρωικό, όχι σαν τον Αρτουρίτο, ενώ ο τρόπος που έγινε μας θυμίζει πάρα πολύ τον θάνατο του επίσης αγαπημένου μας Berlin.

Το Twitter πενθεί ήδη και με το δίκιο του

Οι χρήστες των social media δε θα μπορούσαν να μην πενθήσουν με τον θάνατο της Tokyo που ήδη τους λείπει.

No one :
Literally No one;
Me after watching episode 5 of season 5 of Money Heist.#LaCasaDePapael #MoneyHeist #netflixindia pic.twitter.com/7oo7dQ7fyD

— Gulbaaz (@Shadow718587420) September 3, 2021

Tokyo's death left the whole world in tears, still can't get over the fact that she's gone .

Gandia you son of a bitch !! #LaCasaDePapael #MoneyHeist pic.twitter.com/q94k8NZRXD

— Shreyas (@shreyas_8494) September 3, 2021

Waiting for Volume two of Money Heist season 5 after watching volume 1 in a 4 hours.#MoneyHeistSeason5#LaCasaDePapael#TokyoRevengers

pic.twitter.com/OI4eTEjzcR

— Shubham Roy (@Shubham60162562) September 3, 2021

Heartbreaking She sacrificed her life for the Gang like Berlin Sacrificed his life for the Gang. #MoneyHeist #LaCasaDePapael pic.twitter.com/f62SZydTzN

— Dissapointment (@yahyahussnain_) September 3, 2021

tokyo's death made me cry just like berlin's !!!#GoodByeTokyo #MoneyHeistSeason5 #MoneyHeist  #LaCasaDePapael #LCDP pic.twitter.com/eJecD2d0g8

— ABDULLAH NASIR (@MrAbdkhan) September 3, 2021

Ένα σχόλιο για αυτό που είδαμε στο πρώτο μέρος του 5ου κύκλου; Πολλή δράση, σε κρατάει σε αγωνία, αλλά το τέλος σε γειώνει. Ωστόσο, δεν θέλω να κρίνω τον συγκεκριμένο θάνατο, τουλάχιστον πριν δούμε και το δεύτερο μέρος, που ελπίζω να έχει μια πιο ευχάριστη εξέλιξη. Ίσως και η Tokyo να πέθανε για να βοηθήσει την εξέλιξη της πλοκής. Δεν ξέρω, υποθέσεις κάνω. Αυτό θα το μάθουμε στις 3 Δεκέμβρη!

Σύντομα θα μάθεις και νεότερα για το δεύτερο μέρος, πριν κυκλοφορήσει, δίνοντάς σου πληροφορίες για τη σειρά και τα πρόσωπα, όπως κάνουμε κάθε φορά. Μέχρι τότε όμως, περιμένουμε την άποψή σου για όσα έγιναν στο πρώτο μέρος στον λογαριασμό του iPop στο Instagram.

This is the end… Οι πρωταγωνιστές του La Casa de Papel αποχαιρετούν τη σειρά με μια συγκινητική ανάρτηση

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο La Casa de Papel 5: Όσα δεν περιμέναμε να συμβούν έγιναν μέσα σε 5 εκρηκτικά επεισόδια- Το Twitter πενθεί ήδη εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
La Casa, Papel 5, Όσα, Twitter,La Casa, Papel 5, osa, Twitter