«Υπάρχουν πολλά που δεν μπορώ να πω». Γιατί η Angelina Jolie φοβόταν τον Brad Pitt;

12:03 4/9/2021 - Πηγή: iPop

Η Angelina Jolie, σε πρόσφατη συνέντευξή της στον Guardian, δήλωσε ότι φοβόταν για την ασφάλεια της οικογένειάς της κατά τη διάρκεια του γάμου της με τον Brad Pitt και επέκρινε την αμερικανική κυβέρνηση καθώς δεν λαμβάνει περισσότερα μέτρα για να προστατεύσει τα δικαιώματα των ανηλίκων. 

Στην ιστοσελίδα του Guardian δημοσιεύθηκε απόσπασμα της συνέντευξης της ηθοποιού και ακτιβίστριας, η οποία θα δημοσιευθεί αργότερα ολόκληρη στο περιοδικό

Weekend της βρετανικής εφημερίδας. Αξίζει να σημειωθεί, ότι λίγες ώρες μετά τη δημοσίευση του κειμένου, ο Guardian το «κατέβασε». 

H Angelina Jolie αποκαλύπτει όλους τους λόγους που φοβόταν τον Brad Pitt:

Στη συνέντευξη, σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα η Jolie δήλωσε ότι η εμπειρία της σχέσης της με τον Brad Pitt την έκανε να συνειδητοποιήσει τη σημασία των δικαιωμάτων των παιδιών, τα οποία υποστηρίζει με ένα νέο βιβλίο με τίτλο «Know Your Rights». 

Όταν ρωτήθηκε τι είναι αυτό που την κάνει να φοβάται για τα δικαιώματα των παιδιών της, εκείνη απάντησε ότι δεν μπορεί ακόμη να μιλήσει αλλά μέσω της γλώσσας του σώματός της φάνηκε ότι αναφερόταν ξεκάθαρα στην ενδοοικογενειακή βία που είχε καταγγείλει σε βάρος του στο διαζύγιο τους. 

Σε ερώτηση για το αν φοβόταν για την ασφάλεια των παιδιών της, η ηθοποιός απάντησε, σύμφωνα με τον Guardian: «Ναι, για την οικογένειά μου. Ολόκληρη την οικογένειά μου». 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Angelina Jolie PH (@ajolieph)

Όπως αποκάλυψε, μπορεί να μην μπορεί να μιλήσει ξεκάθαρα για τις τραυματικές εμπειρίες που έζησε εκείνη και τα 6 παιδιά της στα χέρια του πρώην άνδρα της αλλά όταν ρωτήθηκε πώς την επηρέασαν τα τελευταία πέντε χρόνια, εκείνη απάντησε: «Κατά κάποιο τρόπο είναι η τελευταία δεκαετία. Υπάρχουν πολλά που δεν μπορώ να πω». Όπως πρόσθεσε στη συνέχεια: «Πώς είμαι; Συνειδητοποιώ ότι κάποιες φορές μπορείς να επιβιώσεις από πράγματα, αλλά να μην ξέρεις πώς να νιώσεις και να ζήσεις με τον ίδιο τρόπο. Οπότε, περισσότερο το θέμα είναι να είσαι ανοιχτός. Προσπαθώ πραγματικά να είμαι ξανά ανοιχτή ως άνθρωπος».

Ακόμη, δήλωσε ότι υπήρξε φρικτή η κατάσταση έπειτα από την τεταμένη μάχη για την επιμέλεια, κατά τη διάρκεια της οποίας κατηγόρησε τον Pitt ότι υπήρξε «βίαιος, σωματικά και λεκτικά», με τον γιο τους Maddox, κατά τη διάρκεια πτήσης με ιδιωτικό αεροσκάφος. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Brad Pitt (@bradpittofflcial)

Η διάσημη ηθοποιός είπε πως δεν πήρε εύκολα την απόφαση να πάρει διαζύγιο από τον πρώην σύζυγό της.. «Μου πήρε καιρό να βρεθώ σε μία θέση στην οποία ένιωσα ότι έπρεπε να χωρίσω με τον πατέρα των παιδιών μου», συμπλήρωσε. 

Η Jolie, στη συνέχεια, κατηγόρησε τις ΗΠΑ ότι είναι η μόνη χώρα που δεν έχει επικυρώσει πλήρως τη Σύμβαση του ΟΗΕ για τα δικαιώματα του παιδιού, την οποία διαδοχικές κυβερνήσεις έχουν αποτύχει να στείλουν στη Γερουσία. 

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News 

Το άρθρο «Υπάρχουν πολλά που δεν μπορώ να πω». Γιατί η Angelina Jolie φοβόταν τον Brad Pitt; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα