Παραμένουμε όμορφες και στην καραντίνα με 5 απλά βήματα!

14:20 12/11/2020 - Πηγή: iPop

Θες να παραμείνεις όμορφη στην καραντίνα, αλλά δεν ξέρεις τον τρόπο; Μην αγχώνεσαι καθόλου. Σου έχουμε όσα πρέπει να κάνεις, ακόμα κι αν δεν μπορείς να πας στην αισθητικό σου.

Είτε μένεις μόνη σου, είτε με τους γονείς, τη συγκάτοικο ή τον σύντροφό σου, το να συνεχίσεις να περιποιείσαι τον εαυτό σου είναι πολύ σημαντικό. Φυσικά και δεν σου λέμε να το κάνεις για τους άλλους, αλλά για σένα. Με αυτόν τον τρόπο θα νιώθεις καλύτερα με τον εαυτό σου, η αυτοπεποίθησή σου θα ανέβει και το αποτέλεσμα που θα βγαίνει

προς τα έξω θα είναι επίσης υπέροχο.

Φρόντισε τον εαυτό σου και στην καραντίνα και αφού καταφέρεις να είσαι όμορφη εσωτερικά, τότε κάντο και για την εμφάνισή σου. Κι αν δεν ξέρεις τον τρόπο, σου έχουμε 5 απλά και βασικά βήματα.

Πώς να παραμείνεις όμορφη στην καραντίνα;

Περιποίηση προσώπου

Είτε το θες είτε όχι, όλα αρχίζουν από το πρόσωπο. Είναι αυτό που βλέπει ο άλλος πρώτο πρώτο σε σένα. Είναι πολύ σημαντικό να μάθεις να το περιποιείσαι σωστά, ώστε να έχεις ένα λαμπερό και καθαρό πρόσωπο. Μιας και έχεις χρόνο, λοιπόν, στο σπίτι, ακολούθησε αυτόν τον αναλυτικό οδηγό για την περιποίηση προσώπου και θα δεις διαφορά!

Pexels

Αποτρίχωση

Κάνε την αποτρίχωση στο σπίτι παιχνιδάκι χωρίς καν να παιδευτείς. Δεν χρειάζεται να είσαι ειδικός για να το πετύχεις. Το να φτιάξεις το μείγμα για αποτρίχωση με ζάχαρη και λεμόνι είναι πολύ πιο εύκολο απ’ όσο νομίζεις και θα σου πάρει πολύ λίγη ώρα, ενώ το αποτέλεσμα θα σε ανταμείψει.

Δες εδώ πώς θα το φτιάξεις και πώς θα το εφαρμόσεις.

Νύχια

Δεν μπορείς να πας στη μανικιουρίστα. Ε και τι έγινε; Δεν είναι και τόσο δύσκολο να βάψεις μόνη σου τα νύχια και να ‘χεις ένα καλό και πετυχημένο αποτέλεσμα. 5 βήματα κι όλοι θα σε ρωτάνε πού πήγες κι έφτιαξες τα νύχια σου εν μέσω καραντίνας!

Πώς να βάψεις τα νύχια σου σαν επαγγελματίας;

Μαλλιά

Λατρεύεις τα μαλλιά σου, αλλά δεν ξέρεις πώς μπορείς να τα περιποιηθείς σωστά. Κι όμως δεν είναι τόσο δύσκολο. Το πιθανότερο που χρειάζονται τα μαλλιά σου για να διατηρηθούν απαλά και ενυδατωμένα είναι μια σπιτική μάσκα μαλλιών. Φυσικά και υπάρχουν και του εμπορίου, αλλά αν έχεις χρόνο γιατί να μην φτιάξεις μία μόνη σου; Διάλεξε αυτή που ταιριάζει στον τύπο των μαλλιών σου και ξεκίνα να τη φτιάχνεις!

Pexels: Deena

Φρύδια

Μη μου πεις ότι δεν το περίμενες. Και να που ήρθε η ώρα τους. Το να περιποιείσαι τα φρύδια σου δεν έγκειται μόνο στο να τα βγάζεις σωστά. Είναι πολύ σημαντικό να τα καθαρίζεις, γιατί σίγουρα πολλές φορές που πλένεις το πρόσωπό σου τα ξεχνάς, αλλά και να φροντίζεις με κάποιο serum και primer για να ενισχύσεις την ανάπτυξη των τριχών, ώστε τα φρύδια σου να έχουν τη σωστή πυκνότητα και υφή.

Περιποιήσου μόνη σου τα φρύδια στο σπίτι!

Είσαι έτοιμη για beauté στο σπίτι;

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Παραμένουμε όμορφες και στην καραντίνα με 5 απλά βήματα! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα