Παραδέχεται την εμπλοκή του στα Panama Papers o Almodovar

22:45 15/4/2016 - Πηγή: iPop

Δέκα μέρες μετά τις αποκαλύψεις των Panama Papers, ο διάσημος Ισπανός σκηνοθέτης Pedro Almodovar παραδέχεται την εμπλοκή του στο σκάνδαλο.

Ο ίδιος φέρεται να διατηρούσε από το 1991 offshore εταιρεία στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους.

Ο σκηνοθέτης δήλωσε σχετικά με την

υπόθεση:

Δεν γνώριζα τίποτα σχετικά με τα εν λόγω έγγραφα, αλλά πρέπει να πω πως η άγνοιά μου αυτή δεν αποτελεί δικαιολογία. Αποδέχομαι σε απόλυτο βαθμό την ευθύνη μου, μαζί με Αγκουστίν (τον αδερφό του) και σε κάθε περίπτωση αναλαμβάνω επίσης την ευθύνη που ενδεχομένως θα προκύψει από το γεγονός πως το όνομά μου βρίσκεται στα έγγραφα εκείνα

Σημειώνεται ότι ο Almodovar είχε ακυρώσει όσες προγραμματισμένες συνεντεύξεις είχε κλείσει ενόψει της πρεμιέρας της νέας του ταινίας και είπε σχετικά μ’ αυτό: «Ήταν προφανές πως τα ΜΜΕ ήθελα να μιλήσουν για άλλα θέματα».

Ο αδελφός του διάσημου σκηνοθέτη είχε δηλώσει ότι η εν λόγω εταιρεία είχε συσταθεί πριν ξεκινήσει να επεκτείνεται παγκοσμίως η εταιρεία παραγωγής τους και τόνισε ότι η εταιρεία ήταν ανενεργή εδώ και πολύ μεγάλο διάστημα.

«Από τη στιγμή που ιδρύσαμε την El Deseo, ο Πέδρο και εγώ μοιράσαμε τις ευθύνες με πολύ καθαρό τρόπο. Εγώ ελέγχω την επιχειρηματική δράση της εταιρίας και αυτός το δημιουργικό κομμάτι. Λυπάμαι πολύ για τη ζημιά που προκάλεσα στη δημόσια εικόνα του αδελφού μου, η οποία οφείλεται στο ότι δεν ήμουν έμπειρος τα πρώτα χρόνια της οικογενειακής μας επιχείρησης».

Photo: DPA

The post Παραδέχεται την εμπλοκή του στα Panama Papers o Almodovar appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα