Παππάς: Δεν χρειάζονται νέα μέτρα

09:21 16/2/2017 - Πηγή: iPop

Την άποψη του, πως δεν είναι αναγκαία η λήψη νέων μέτρων για το κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης εξέφρασε ο Νίκος Παππάς. Kατά τη διάρκεια ομιλίας του το βράδυ της Τετάρτης στην Καλαμάτα, σε εκδήλωση για τα δύο χρόνια διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, ο Υπουργός μεταξύ των υπολοίπων ξεκαθάρισε, πως η Κυβέρνηση δεν μιλάει για success story, αλλά για σημάδια ανάκαμψης της οικονομίας

τα οποία είναι «απτά».

Χαρακτηριστικά, ο Νίκος Παππάς είπε: «Το έχουμε πει και πιστεύω ότι θα το καταφέρουμε με τη διεύρυνση των συμμαχιών μας» ενώ δήλωσε αναφορικά με το ΔΝΤ ότι «είναι κομμάτι της συμφωνίας, επειδή το ζήτησαν άλλοι, όμως αποδεικνύεται ότι η συμμετοχή του στο πρόγραμμα δημιουργεί πολλά προβλήματα».

«Δεν θα μας ακούσετε να μιλάμε για success story, αλλά τα σημάδια ανάκαμψης είναι απτά, όπως και τα μέτρα υπέρ των ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων» πρόσθεσε και μιλώντας για τη διαπραγμάτευση της Κυβέρνησης υπογράμμισε «κατέστρωσε και κατάφερε να υλοποιήσει ένα σχέδιο, ώστε να ενημερώνει απευθείας τους πολιτικούς ομολόγους της για τα εντυπωσιακά επιτεύγματα της ελληνικής οικονομίας».
«Η ελληνική κυβέρνηση πήγε σε μια άλλη λογική διαπραγμάτευσης με επιχειρήματα και απευθείας ενημέρωση εταίρων για την πορεία της Ελλάδας. Αυτή η διπλωματία πέρα από τα όρια της τρόικας απέδωσε.
Και θα συνεχίσει να αποδίδει» συμπλήρωσε ο Νίκος Παππάς και ασκώντας κριτική στον Πρόεδρο της ΝΔ είπε: «στη Γερμανία, ο κ. Μητσοτάκης έχασε μια χρυσή ευκαιρία να βάλει τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδος αλλά έβαλε τη φανέλα του ΔΝΤ».

Ο Νίκος Παππάς έκανε ειδική αναφορά στα θέματα της διαπλοκής ξεκαθαρίζοντας «η διαπλοκή -επί ημερών Νέας Δημοκρατίας και ΠΑΣΟΚ- είχε γίνει ο πόλος γύρω από τον οποίον κινούνταν η δημόσια ζωή, ολόκληρη η χώρα, με βάση βεβαίως τα συμφέροντα που έπρεπε να εξυπηρετηθούν».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ταγμένος στην προσπάθεια αποτίναξης του μαύρου αυτού φαινομένου, που διαφέντευε κάθε ενέργεια της Πολιτείας, απαξίωνε την πολιτική και το οδηγούσε ακόμη και σε επιζήμιες οικονομικά αποφάσεις των κυβερνώντων» δήλωσε στο τέλος της ομιλίας του.

Διαβάστε επίσης:

Κυβερνητικός αγώνας για την αξιολόγηση με απαιτήσεις και μηνύματα

photo: Menelaos Myrillas / SOOC

The post Παππάς: Δεν χρειάζονται νέα μέτρα appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα