Κάλεσμα ΝΔ σε Τσίπρα για κλείσιμο της αξιολόγησης ή εκλογές

08:06 16/2/2017 - Πηγή: iPop

Κάλεσμα στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, να κλείσει την αξιολόγηση ή αλλιώς να προβεί σε προκήρυξη εκλογών απευθύνει σε κάθε ευκαιρία την οποία της δίνεται η Νέα Δημοκρατία.

Η Αξιωματική Αντιπολίτευση διαμηνύει και μάλιστα σε υψηλούς τόνους, πως η ευθύνη των διαπραγματευτικών χειρισμών και των «παράλογων απαιτήσεων των δανειστών» βαραίνει αποκλειστικά τον ΣΥΡΙΖΑ

και συγκεκριμένα τον Πρωθυπουργό.

Θυμίζουμε, άλλωστε, πως κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών την Τετάρτη ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Κικίλιας, προέβη στον απολογισμό του διήμερου ταξιδιού του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Βερολίνο και εν συνεχεία απηύθυνε κάλεσμα στον Πρωθυπουργό είτε κλείσει τώρα την αξιολόγηση είτε να προχωρήσει σε προκήρυξη εκλογών.

Τα στελέχη της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης εστιάζουν στο ενδεχόμενο ακόμα και Grexit και λένε, πως για όλα ευθύνεται η αμφιθυμία της κυβέρνησης.

Θυμίζουμε, πως την Τετάρτη μετά τη συνάντηση του με τον Πρόεδρο της ΝΔ ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς δήλωσε «κάθε μέρα που περνάει ανεβαίνει ο λογαριασμός».

Διαβάστε επίσης:

Την πρόταση για έξοδο από την κρίση παρουσίασε στον Moscovici ο Κ. Μητσοτάκης

photo:EUROKINISSI

The post Κάλεσμα ΝΔ σε Τσίπρα για κλείσιμο της αξιολόγησης ή εκλογές appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα