Πάλι γύρισες κομμάτια; Τι να φας και τι να πεις

10:31 13/4/2014 - Πηγή: iPop

Αν μετά από τη χθεσινή κραιπάλη βλέπεις με συμπάθεια τους πρωταγωνιστές του Hangover, το παρακάτω άρθρο σε ενδιαφέρει. Ποιες είναι οι καλύτερες τροφές μετά το μεθύσι ; Καλού κακού κάντε bookmark το άρθρο… Κάποια στιγμή θα σας χρειαστεί.

Τροφές μετά το μεθύσι :Μπανάνες, ακτινίδια και σπανάκι. Αυτά τα φρούτα και λαχανικά είναι γεμάτα κάλιο, έναν σημαντικό ηλεκτρολύτη τον οποίο πολλές φορές στερούμαστε εξαιτίας της διουρητικής δράσης του αλκοόλ.Αυγά: Περιέχουν ταυρίνη, η οποία προστατεύει το συκώτι, και κυστεΐνη, η οποία διασπά
την ακεταλδεΰδη, το χημικό που μας αφήνει αυτό το αίσθημα ναυτίας.Chicken Noodle soup: Ok, μπορεί να μην είναι το πιο αναμενόμενο ή εύκολο να το βρεις μετά το hangover. Αλλά σας λέμε, ότι τα noodles αποκαθιστούν τα επίπεδα νατρίου και νερού στο σώμα μας. Το κοτόπουλο και κάποια λαχανικά περιλαμβάνουν κυστεΐνη, που μάθατε πώς βοηθά.Τοστ με μέλι: Ξηρό φαγητό το οποίο ανεβάζει τα επίπεδα σάκχαρου στο αίμα, χωρίς να το αναστατώνει, ενώ το μέλι μπορεί να βοηθήσει η καύση του αλκοόλ να γίνει γρηγορότερα.Ντομάτες: Περιέχουν λυκοπένιο, ένα αντιοξειδωτικό που μειώνει τη φλεγμονή του σώματος, φρουκτόζη και βιταμίνη C που ενισχύει το συκώτι. Ποτά που θα βοηθήσουν στο hangover:Νερό: Πιείτε άφθονο πριν πέσετε για ύπνο, αλλά καλού κακού έχετε ένα μπουκαλάκι δίπλα στο κρεβάτι σας όσο κοιμάστε.Ενεργειακά ποτά: Τα αναψυκτικά που προτείνονται για αθλητές χωρίς στην πραγματικότητα να έχουν αποτέλεσμα, είναι πολύ αποτελεσματικά εναντίον του hangover.Τσάι με βότανα: Μειώνει τη ναυτία και ανακουφίζει το στομάχι.Χυμό μήλου: Δίνει ενέργεια και ίσως ώθηση στο μεταβολισμό μας να ξεφορτωθεί τις τοξίνες του αλκοόλ.

The post Πάλι γύρισες κομμάτια; Τι να φας και τι να πεις appeared first on iPop - Από την Πόπη Τσαπανίδου.

Keywords
Τυχαία Θέματα