Παίρνουμε μια γεύση απ’ τη “Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς” του Γιάννη Οικονομίδη

19:07 17/1/2020 - Πηγή: iPop

Στο δεύτερο teaser που κυκλοφόρησε της πολυαναμενόμενης νέας ταινίας του Γιάννη Οικονομίδη “Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς” παίρνουμε μια καλύτερη γεύση απ’ την ταινία, στην οποία το ερωτικό πάθος διασταυρώνεται με την απληστία για το χρήμα.

Στο δεύτερο teaser με τίτλο “To ταπεράκι μην ξεχάσεις!”, βλέπουμε πώς ο Γιάννης Οικονομίδης, τραβώντας το στερεότυπο της ελληνίδας μάνας στα άκρα, “περιτυλίγει” το γκροτέσκο με οργή αλλά και τρυφερότητα -αν είναι ποτέ δυνατόν κάτι τέτοιο (για τον Οικονομίδη είναι). Γιατί, το

τάπερ της μαμάς μπορεί να περιέχει περισσότερα πράγματα από ένα σπιτικό, καλομαγειρεμένο φαγητό…

Εμφανίζονται οι κυρίες Βασιλική Καλλιμάνη και Σοφία Κουνιά, οι οποίες κάνουν το εκρηκτικό ντεμπούτο τους στον κινηματογράφο, ως μαμάδες των Βασίλη Μπισμπίκη και Γιάννη Τσορτέκη.

Δες το δεύτερο teaser της ταινίας “Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς”:

Η ταινία, όπως ανακοινώθηκε, θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 5 Μαρτίου.

Info!

Η ταινία τοποθετείται σε μια μικρή πόλη της Ελλάδας, εκεί που το ερωτικό πάθος διασταυρώνεται με την απληστία για το χρήμα κι έτσι τα πτώματα αρχίζουν να στοιβάζονται το ένα μετά το άλλο, τη στιγμή που η “Ωραία Κοιμωμένη” Όλγα δεν θα μάθει ποτέ από τι πραγματικά έχει γλιτώσει. Στην ταινία παίζουν ο Βασίλης Μπισμπίκης, η Βίκυ Παπαδοπούλου, ο Γιάννης Τσορτέκης, ο Στάθης Σταμουλακάτος, ο Βαγγέλης Μουρίκης, ο Γιώργος Γιαννόπουλος και η Λένα Κιτσοπούλου, σε σκηνοθεσία Γιάννη Οικονομίδη, ενώ το σενάριο μαζί με τον Γιάννη Οικονομίδη έχουν αναλάβει ο Χάρης Λαγκούσης και 0 Δημοσθένης Παπαμάρκος.

Δες εδώ και το πρώτο teaser που είχε κυκλοφορήσει:

Κυκλοφόρησε το πρώτο teaser της πολυαναμενόμενης ταινίας “Η Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς”

Το άρθρο Παίρνουμε μια γεύση απ’ τη “Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς” του Γιάννη Οικονομίδη εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα