Οι πέντε ερωτήσεις που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου για να πάει καλά η χρονιά

18:01 17/1/2020 - Πηγή: iPop

Τα επεισόδια #mindTALKS με την Πόπη Τσαπανίδου συνεχίζονται και αφού το 2020 μπήκε με το δεξί, θέλουμε να συνεχίσει μ’ αυτή την αισιοδοξία. Και σ’ αυτό το επεισόδιο, θα μάθεις πέντε ερωτήσεις που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου για να πάει καλά αυτή η χρονιά!

Η Πόπη Τσαπανίδου συνάντησε την Μάρεα Λαουτάρη, ιδρύτρια του 1+1=2 Life & Business Coaching, και οι δυο τους συζητούν για τι μπορούμε να κάνουμε ώστε να μας πάει καλά αυτή η χρονιά!

Οι απαντήσεις μας στις ερωτήσεις

που μας ζητά η Μάρεα να κάνουμε στον εαυτό μας, θα φωτίσουν την χρονιά που ξεκίνησε και θα μας οδηγήσουν στην καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας.

#mindTALKS: Τι να κάνεις κάθε πρωί όταν ξυπνάς για να πηγαίνει καλά η μέρα σου.

Οι ερωτήσεις που είναι χρήσιμο να κάνουμε στον εαυτό μας:Για ποιο πράγμα είμαι ευγνώμων; Η ευγνωμοσύνη νικάει τον φόβο! Αρχίζεις και νιώθεις μια ηρεμία και πληρότητα, και παίρνεις δύναμη!Για ποιο πράγμα είμαι χαρούμενη; Όταν δεν είσαι σε καλή συναισθηματική κατάσταση και σκέφτεσαι ότι η απάντηση είναι “για τίποτα”, θα πρέπει να επιμείνεις για να πάρεις την απάντηση!Τι θέλω να υλοποιήσω; Τι θέλω να καταφέρω; Επιμονή στον μεγάλο στόχο σου!Για ποιο πράγμα είμαι υπερήφανη αυτή τη στιγμή στη ζωή μου; Η αναγνώριση που δίνεις στον εαυτό σου, μπορεί να σου προσφέρει μεγάλη δύναμη!Ποιον αγαπώ, ποιος με αγαπάει; Κάτσε και σκέψου ποιοι σε αγαπάνε, δεν είναι ανάγκη να είναι άπειροι, αρκεί να έχεις 1-2 ανθρώπους που σε αγαπάνε! Η αγάπη μας κάνει ζωντανούς και δυνατούς!Δες το video με τις ερωτήσεις που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου:

Τα #mindTALKS ανεβαίνουν κάθε εβδομάδα στο IGTV και το YouTube κανάλι της Πόπης. Ακολούθησε την Πόπη Τσαπανίδου και την Μάρεα Λαουτάρη στο Instagram.

Δες ακόμα:

#mindTALKS: Με τι πρέπει να σκεφτόμαστε; Με την καρδιά ή το μυαλό;

Το άρθρο Οι πέντε ερωτήσεις που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου για να πάει καλά η χρονιά εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα