Παγωτό βιάγκρα με μπλε φωσφοριζέ χρώμα!

22:02 15/4/2014 - Πηγή: iPop

Αχρείαστο να είναι. Αλλά πείτε ότι δεν σας κάνει κούκου, ότι το ηθικό είναι πεσμένο, ότι έχει ψοφήσει ο Ζαχαρίας. Πρόβλημα στυτικής δυσλειτουργίας, το λέμε επίσημα. Και πρέπει να πάρετε το γνωστό μπλε χαπάκι για να αναστηθεί και να βρείτε την υγειά σας, να δει χαρά και η κυρά. Δεν θα ήταν τέλειο αν μπορούσατε να επιλέξετε κάτι πιο γευστικό, κάτι πιο στυλάτο, κάτι πιο funky;

Για εσάς, τους πιο επιλεκτικούς και γκουρμέ υπάρχει το παγωτό βιάγκρα.

Έχει όλες τις ιδιότητες του γνωστού μπλε χαπιού και παράλληλα έχει γεύση σαμπάνια. Δηλαδή, ο παράδεισος σε μια μπάλα παγωτού! Μπλε φωσφοριζέ, παρακαλώ!

Κάθε μπάλα μπλε παγωτού περιέχει 25 mg φαρμάκου και η συνιστώμενη δόση βιάγκρα είναι 50 mg, οπότε 2 μπάλες αρκούν! Δημιουργός του είναι ο Charlie Harry Francis της βρετανικής εταιρείας Lick Me I’m Delicious. Η ιδέα για το παγωτό προέκυψε κατόπιν παραγγελίας διάσημου πελάτη της εταιρείας από τη Νότια Ουαλία με το συγκεκριμένο αίτημα. Η περιέργειά μας δυστυχώς δεν θα ικανοποιηθεί διότι ο Charlie Harry Francis υπέγραψε συμβόλαιο εμπιστευτικότητας για να μην αποκαλύψει το όνομά του.

Πάντως, επιτρέπεται να πει ότι πελάτης ήταν «πολύ ικανοποιημένος με το τελικό αποτέλεσμα». Αλλιώς, ice cream with a happy ending.

Άλλες παλαβές γεύσεις

Ο κ. Francis είπε ότι η διαδικασία δημιουργίας του παγωτού ήταν πολύ διασκεδαστική, αν και το κομμάτι που αφορά στην προμήθεια του Viagra τον έφερε… σε λίγο δύσκολη θέση. Γνωστή έχει γίνει και η εταιρεία Icecreamists που προσφέρουν την γεύση Sex Bomb, η οποία χρησιμοποιεί ένα φυτικό διεγερτικό για τη στύση.

Η Lick Me I’m Delicious, πέρυσι δημιούργησε το πρώτο στον κόσμο παγωτό που φωσφορίζει στο σκοτάδι, χρησιμοποιώντας πρωτεΐνη φωταύγειας από μέδουσες. Επόμενη πρόκληση είναι η δημιουργία του πρώτου εύφλεκτου παγωτού στον κόσμο.

The post Παγωτό βιάγκρα με μπλε φωσφοριζέ χρώμα! appeared first on iPop - Από την Πόπη Τσαπανίδου.

Keywords
Τυχαία Θέματα