Πασχαλινά παζάρια

19:30 15/4/2014 - Πηγή: iPop

Είσαι νονός/α; Θέλεις να στολίσεις το σπίτι σου για το Πάσχα; Θέλεις να πάρεις δώρο για όσους αγαπάς; Σου έχουμε προτάσεις για όλα αυτά. Μπορείς να πάρεις όμορφα χειροποίητα δώρα, στο πνεύμα των ημερών, και ταυτόχρονα να βοηθήσεις και όσους έχουν ανάγκη.

Εντυπωσιακές λαμπάδες, πασχαλινά δώρα, κοσμήματα και κατασκευές, όλα φτιαγμένα στο χέρι, θα βρεις στο παζάρι, που διοργανώνει »Το Χαμόγελο του Παιδιού». Τα ετοίμασαν με μεράκι και φαντασία οι εθελοντές και οι εργαζόμενοι του οργανισμού και θα τα βρεις σε προσιτές τιμές. Στο παζάρι υπάρχουν επίσης και πασχαλινά

σοκολατένια αυγά, πασχαλινά ανοιξιάτικα είδη, καθώς και είδη του «Χαμόγελου του Παιδιού».

Εδώ θα δείτε πού γίνονται τα παζάρια, αλλά και το e-shop του οργανισμού.

Στη Θεσσαλονίκη έχουμε και το πασχαλινό παζάρι του Ελληνικού Παιδικού Χωριού στο Φίλυρο, που φιλοξενεί αυτή την στιγμή 56 παιδιά. Εδώ θα βρεις ,γλυκά, μαρμελάδες και χυλοπίτες φτιαγμένα με αγνά υλικά από τις εθελόντριες του σωματείου, πασχαλινές κάρτες και διακοσμητικά, φυσικά λαμπάδες (από 4 έως 10 € !), καθώς και βιβλία, δώρα δηλαδή για μικρούς και μεγάλους.

Το περίπτερο του Ελληνικού Παιδικού Χωριού στο Φίλυρο βρίσκεται στη συμβολή των οδών Αριστοτέλους με Βασ. Ηρακλείου, ενώ μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων του θα βρεις και στο Κόκκινο Σπίτι στην Αγίας Σοφίας.

Η λαμπάδα που κρατάς μπορεί να σώσει μια ζωή, λένε οι Γιατροί του Κόσμου, που κυκλοφόρησαν κι αυτοί μια σειρά από χειροποίητες λαμπάδες, όλες με την υπογραφή των εθελοντών που τις δημιουργούν.

Με 5 €, αυτό είναι το κόστος των λαμπάδων, μπορείς να σώσεις μια ζωή. Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν, θα δοθούν για τις ιατρικές και φαρμακευτικές ανάγκες των παιδιών, που περιθάλπτουν οι εθελοντές στα Πολυιατρεία όλης της χώρας. Στο παζάρι θα βρεις ακόμα πασχαλινές κάρτε με 0,50 € , καθώς και διάφορα είδη με το διακριτικό σήμα των Γιατρών του Κόσμου, που διατίθενται όλα για την οικονομική ενίσχυση των δράσεων της ανθρωπιστικής οργάνωσης.

Το περίπτερο των ΓτΚ βρίσκεται στα Προπύλαια, στη στάση μετρό Πανεπιστήμιο, καθώς και στον πεζόδρομο Αγίας Σοφίας (στο ύψος της Τσιμισκή) στη Θεσσαλονίκη.

The post Πασχαλινά παζάρια appeared first on iPop - Από την Πόπη Τσαπανίδου.

Keywords
Τυχαία Θέματα