Όσα θες να ξέρεις για τον Γιώργο Καράβα, το διεθνούς φήμης μοντέλο του… GNTM

17:35 30/5/2020 - Πηγή: iPop

Ο Γιώργος Καράβας, διεθνούς φήμης μοντέλο, φαίνεται πως θα βρίσκεται στο GNTM 3, αλλά σε ποια θέση; Φυσικά και όχι σ’ αυτή τη διαγωνιζόμενου. 

Πολλά έχουν ακουστεί τον τελευταίο καιρό για το GNTM 3 και το ποιοι θα αντικαταστήσουν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και την Έλενα Χριστοπούλου. Αρκετά ονόματα έχουν ακουστεί και για τις δύο θέσεις, όμως ένα είναι σίγουρο. Η παραγωγή προτιμά άνδρα για τη θέση του coach των αγοριών με τον Γιώργο Καράβα να είναι ο επικρατέστερος.

Να θυμίσουμε φυσικά πως τα καθήκοντα της Ζενεβιέβ φαίνεται πως φέτος θα επεκταθούν αφού θα κληθεί να καλύψει και το μεγάλο κενό που άφησε πίσω της η γνωστή booker των μοντέλων.

Όσα θες να ξέρεις για τον Γιώργο Καράβα

Σύμφωνα με το «Έλα Χαμογέλα», o διεθνούς φήμης Γιώργος Καράβας είναι ο επικρατέστερος για τη θέση του μέντορα των αγοριών στο GNTM Boys & Girls που θα κυκλοφορήσει την επόμενη σεζόν.

View this post on Instagram

Love this pic! #throwback #me #loveit #yiorgoskaravas #fashionista #dmodelsangency

A post shared by Yiorgos Karavas (@yiorgoskaravas_official) on Mar 5, 2020 at 4:29am PST

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, ο Γιώργος Καράβας είναι από τους πιο καλά αμειβόμενους Έλληνες επαγγελματίες στον χώρο της μόδας.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα στις 20 Οκτωβρίου 1982. Ξεκίνησε την εργασιακή του πορεία ως personal trainer. Στη συνέχεια ασχολήθηκε με την Αθλητική δημοσιογραφία.

Η πρώτη του δουλειά στο εξωτερικό ήταν για τον οίκο Zegna. Το βιογραφικό του είναι εντυπωσιακό, αφού έχει συνεργαστεί με μερικούς από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές, όπως ο Jean Paul Gaultier, Gianfranco Ferré, Thierry Hermès, Vivienne Westwood. Έχει κάνει, ακόμα, πέρασμα από μια ταινία μικρού μήκους αυστραλιανής παραγωγής.

Το γνωστό αυτό μοντέλο εδώ και 8 χρόνια είναι παντρεμένος με τη σύζυγό του Ραφαέλα και έχει δυο παιδιά. Έναν γιο 7 ετών και μια κόρη 5 ετών, ενώ λατρεύει τα ταξίδια.

Τα castings του GNTM αναμένεται να ξεκινήσουν μετά τις 15 Ιουνίου.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

GNTM 3: Ξεκίνησαν οι οντισιόν | Τι ρωτούν τους υποψήφιους;

Photo: Instagram/ yiorgoskaravas_official

Το άρθρο Όσα θες να ξέρεις για τον Γιώργο Καράβα, το διεθνούς φήμης μοντέλο του… GNTM εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα