#SpitiMeTonArgiro: «Μάγεψε» το κοινό αν και… ξυρισμένος!

12:20 30/5/2020 - Πηγή: iPop

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός στο Mega μας χάρισε μια αξέχαστη βραδιά, γεμάτη μουσική, επιτυχίες, λαμπερούς καλεσμένους και εκπλήξεις. 

Το Μεγάλο Κανάλι μας έκανε να περάσουμε ευχάριστα ακόμα μια βραδιά μες το σπίτι με πολλή μουσική και γνωστούς και αγαπημένους καλλιτέχνες που μας κράτησαν συντροφιά.

Μεταξύ άλλων, ο Κωνσταντίνος Αργυρός στο Mega μας “άγγιξε” με τα αξέχαστα τραγούδια του Δημήτρη Μητροπάνου,

αλλά και με τη συνάντησή του με τη Νατάσα Θεοδωρίδου. Βέβαια, αυτό δεν ήταν το μόνο ντουέτο που είδαμε, αφού η Ελένη Φουρέιρα δεν έλειπε από τη βραδιά αυτή. Η «εκρηκτική» performer παρουσίασε σε acoustic version τις επιτυχίες της «Fuego» και «YAYO», ενώ εντυπωσίασε τραγουδώντας με τον Κωνσταντίνο Αργυρό αγαπημένα τραγούδια.

Ιδιαίτερη στιγμή ήταν και η σύμπραξη με τον Μπάμπη Στόκα. Οι δύο καλλιτέχνες βρέθηκαν σε ένα χώρο στα δυτικά προάστια της Αθήνας, στους Αγίους Αναργύρους, όπου ο Κωνσταντίνος Αργυρός ως νεαρός μαθητής θαύμαζε τους Πυξ Λαξ, ενώ ερμήνευσαν μαζί και μερικά από τα θρυλικά τραγούδια του συγκροτήματος.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής αυτής ο Κωνσταντίνος Αργυρός μας επιφύλασσε μια έκπληξη, αφού μεταδόθηκε για πρώτη φορά τηλεοπτικά και το music video του νέου του τραγουδιού «Αθήνα Μου».

Τα social media γέμισαν με αποσπάσματα και αποθεωτικά σχόλια για την εκπομπή, με το hashtag #SpitiMeTonArgiro να καταλαμβάνει το no1 στο trending list του ελληνικού Twitter.

Όμως, δεν αποθέωσαν όλοι τον Αργυρό, αφού μερικοί σχολίασαν το ξύρισμά του και το νέο του look αρνητικά.

Για ολους υπαρχει ελπιδα παιδια #spitimetonargiro pic.twitter.com/JRseR3ypa1

— Monkey D. Komi

Keywords
Τυχαία Θέματα
#SpitiMeTonArgiro, Μάγεψε,#SpitiMeTonArgiro, magepse