Όσα μπορείς να κάνεις με τον σύντροφό σου όταν ο χρόνος σας πιέζει κι η ρουτίνα σας έχει “καταπιεί”

14:19 1/10/2020 - Πηγή: iPop

Ο χρόνος στη σχέση είναι πολύ σημαντικός. Φυσικά και πρέπει να αφιερώνεις χρόνο στον άλλο, ώστε να αναπτυχθεί η σχέση. Λίγες μόνο ώρες που και που -κι αν τύχουν- δεν αρκούν για να διατηρηθεί μια σχέση, είτε είναι μακροχρόνια είτε όχι.

Πολλές φορές τα ζευγάρια και κυρίως τα παντρεμένα ξεχνούν πόσο πολύτιμος είναι ο χρόνος στη σχέση και με τις καθημερινές υποχρεώσεις ξεχνούν να περνάνε καλά. Όσο όμορφα κι αν έχεις δημιουργήσει την οικογένειά σου κι όσο κι αν αγαπάς να περνάς χρόνο με τα παιδιά σου, οικογενειακά, μην ξεχνάς πως τίποτα δε θα μείνει τέλειο αν δεν προσπαθήσεις και φυσικά αυτό

ισχύει και στη σχέση με το ταίρι σου. Περιμένεις να σου προτείνει εκείνος να κάνετε πράγματα, αναλώνεσαι καθημερινά στις υποχρεώσεις της δουλειάς, του σπιτιού, στα παιδιά -ακόμα κι αν αυτά μεγαλώσουν- και ξεχνάς πως και η σχέση με τον σύντροφό σου χρειάζεται επίσης προσοχή.

Unsplash/ Nathan Dumlao

Κι αυτό το λάθος φυσικά το κάνετε και οι δύο. Και τι καταλαβαίνετε; Τίποτα! Περνάει ο καιρός και χάνετε χρόνο, πολύ χρόνο, και η σχέση παρακμάζει. Πριν απογοητευτείς, όμως, έχουμε να σου πούμε και τα καλά νέα κι αυτά είναι ότι υπάρχει λύση! Αρκεί φυσικά να σηκωθείς και λίγο απ’ τον καναπέ και να χαλάσεις το προγραμματάκι σου, που ακόμα κι αυτό έχει ρουτινιάσει. Τι λες; Θα το κάνεις;

Διώξε τη ρουτίνα από τη σχέση σου και ανανέωσέ τη με αυτούς τους εύκολους τρόπους!

Τι να κάνεις με τον σύντροφό σου όταν δεν υπάρχει χρόνος στη σχέση;

Ιδέες να έχεις και όρεξη για να κάνεις πράγματα, διαφορετικά, και συχνά εε όχι μια φορά το μήνα. Οι σχέσεις θέλουν δουλειά, πολλή δουλειά για να είναι υγιής, γι’ αυτό μην καθυστερείς άλλο και υλοποίησε μερικές ιδέες από αυτές που σου προτείνουμε. Φυσικά και οτιδήποτε άλλο σκεφτείς που θα άρεσε και στους δυο σας είναι αποδεκτό!

Τι να κάνετε λοιπόν;

Βόλτα στη φύση, ακόμα και στο πάρκο της γειτονιάς. Θα έρθετε πιο κοντά και μεταξύ σας και με τη φύση. Κοινή δραστηριότητα. Από μαθήματα χορού, ζωγραφικής, yoga, τένις, κολύμβησης μέχρι και ισπανικών ή υπολογιστών. Ό,τι κοινό σας αρέσει ξεκινήστε το μαζί! Εκδρομή! Μην την απορρίπτεις. Κι αν τα οικονομικά είναι τσίμα τσίμα ζορίσου λίγο καιρό, κάνε οικονομία και κανόνισε μια εκδρομή με τον σύντροφό σου, οπουδήποτε, το χρειάζεστε! Κάντε μασάζ ο ένας στον άλλο και μπάνιο μαζί! Unsplash/ Franciele Cunha Όταν τα παιδιά λείπουν απ’ το σπίτι, κανονίστε μια ρομαντική βραδιά στο σπίτι. Δεν χρειάζεται να τρέχετε έξω για να περάσετε καλά. Φορέστε κάτι ωραίο, αλλά και συγχρόνως χαλαρό, πιείτε ένα κρασί, μαγειρέψτε μαζί, φάτε, δείτε ταινία, κάντε μαραθώνιο σειράς στο Netflix, οτιδήποτε θα σας φέρει πιο κοντά, χωρίς να σας κουράσει μιας και θα ‘στε σπίτι. Βγείτε για ρομαντική δείπνο έξω. Δεν χρειάζεται να πάτε και στο πιο ακριβό εστιατόριο για να φάτε ρομαντικά. Μπορεί ένα καλό μαγαζί να κρύβεται και στη γειτονιά σας. Πείτε ναι στον αυθορμητισμό. Για μια φορά κι εσείς γίνετε λιγάκι πιο αυθόρμητοι και κάντε ό,τι σας κατέβει εκείνη την ώρα στο μυαλό. Παίξτε επιτραπέζια ή χαρτιά. Θα γελάσετε, θα παίξετε και θα περάσετε καλά. Ασχοληθείτε λίγο και με την κουλτούρα! Μην το ξεχνάμε κι αυτό… Πηγαίνετε σ’ ένα μουσείο, σε μια gallery, σε μια παράσταση, κι όλα αυτά μπορείτε να τα κάνετε και με τα παιδιά ή και χωρίς αυτά ακόμα και το Σάββατο. Κάντε σεξ, χωρίς να ξεχάσετε αυτή τη φορά τα προκαταρκτικά!

Κι επειδή κάθε σχέση είναι διαφορετική κι έχει τον δικό της ελεύθερο χρόνο, αυτό που έχουμε να σου πούμε ή μάλλον να σου θυμίσουμε είναι να μιλάς και να επικοινωνείς συνέχεια και σωστά με τον σύντροφό σου. Ακόμα κι όταν δεν έχετε πολύ χρόνο ο ένας για τον άλλο, η επικοινωνία θα “σώσει” τη σχέση σας!

Pexels

Όλα αυτά που σου προτείνουμε δεν θα σου πάρουν τόσο πολύ χρόνο στην πράξη όσο νομίζεις. Περισσότερη ώρα χρειάζεσαι να ετοιμαστείς παρά να βγεις μια βόλτα με τον σύντροφό σου ή να περάσεις πρωτότυπα και καλά στο σπίτι μαζί του!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Όσα μπορείς να κάνεις με τον σύντροφό σου όταν ο χρόνος σας πιέζει κι η ρουτίνα σας έχει “καταπιεί” εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα