Αυτή η ηθοποιός “εισβάλλει” στις Άγριες Μέλισσες έπειτα από 11 χρόνια τηλεοπτικής απουσίας!

13:33 1/10/2020 - Πηγή: iPop

Έχουμε να τη δούμε σε τηλεοπτική σειρά περίπου 11 χρόνια κι επιτέλους θα την ξαναδούμε στις οθόνες μας μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Ποια ηθοποιός μπαίνει στις Άγριες Μέλισσες;

Το ξέραμε ήδη ότι καινούργιοι ηθοποιοί μπαίνουν στη σειρά αυτή, που έχει συγκινήσει πάρα πολλούς με τη δυνατή της πλοκή. Ωστόσο, αυτό που δεν ξέραμε είναι ότι μια αγαπημένη ηθοποιός επιστρέφει στην τηλεόραση μετά από αρκετά χρόνια και μάλιστα για τις Άγριες Μέλισσες. Μάλιστα, σύμφωνα με τον ANT1,

στον Β’ κύκλο της σειράς μπαίνουν δυνατά οι: Βασίλης Μπισμπίκης, Αργύρης Πανταζάρας, Αλεξάνδρα Παντελάκη, Γιάννης Νταλιάνης, Στέλλα Γκίκα, Δημήτρης Μαζιώτης, Συμεών Τσακίρης, Εύα Σιμάτου, Γιάννης Βασιλώτος, κ.α.

Άγριες Μέλισσες: Η δίκη της Ελένης παίρνει μια απρόσμενη τροπή

Ποια ηθοποιός μπαίνει στις Άγριες Μέλισσες;

Μπορεί ο δεύτερος κύκλος να έχει ήδη ξεκινήσει, όμως μια ηρωίδα κάνει την είσοδό της στη δραματική σειρά και σημαδεύει τη ζωή της Δρόσω. Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε στο Πρωινό ο Αλέξης Μίχας στο Πρωινό με τη Φαίη Σκορδά, η Δρόσω θα καταλήξει στο καμπαρέ «Χαβάη» στην Τρούμπα και εκεί θα γνωρίσει μια μυστηριώδη γυναίκα, την Κούλα, που θα την «σημαδέψει». Την «Κούλα» στις Άγριες Μέλισσες θα υποδυθεί η Ναταλία Τσαλίκη και ο ρόλος που θα έχει θα είναι λίγο σκοτεινός, αλλά πρόκειται για μια βαθιά αληθινή ηρωίδα.

Η Ναταλία Τσαλίκη επιστρέφει στην τηλεόραση έπειτα από 11 χρόνια, αν και έχει κάνει αρκετές επιτυχίες επαγγελματικά και εκτός τηλεόρασης όλα αυτά τα χρόνια. Να θυμίσουμε πως το τηλεοπτικό κοινό την είχε λατρέψει μέσα από τη σειρά Άκρως Οικογενειακόν, επίσης του ΑΝΤ1, στην οποία και πρωταγωνιστούμε μαζί με τον Γιάννη Μπέζο.

Αναμένουμε με πολύ ενδιαφέρον την είσοδό της στις Άγριες Μέλισσες!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Αυτή η ηθοποιός “εισβάλλει” στις Άγριες Μέλισσες έπειτα από 11 χρόνια τηλεοπτικής απουσίας! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα