Οργασμός θηλών: Μύθος ή αλήθεια και πώς μπορείς να το καταφέρεις;

13:44 7/11/2021 - Πηγή: iPop

Είναι σύνηθες να επικρατεί η άποψη πως ο μόνος τρόπος για να φτάσει μια γυναίκα σε οργασμό είναι η κολπική διείσδυση και η διέγερση της κολπικής περιοχής. Αυτό όμως δεν είναι αλήθεια. Είναι πιθανό μια γυναίκα να έχει οργασμό χωρίς να αγγίξει ποτέ τα γεννητικά της όργανα. Σε αυτό το σημείο της ιστορίας εμπλέκονται οι ερωτογενείς ζώνες: μια από αυτές είναι και οι θηλές.

4 πράγματα που δεν είχες σκεφτεί ποτέ για τον γυναικείο οργασμό και οι ειδικοί σου αποκαλύπτουν

Πώς συμβαίνει ο οργασμός μέσω των θηλών;

Κάθε θηλή έχει εκατοντάδες νευρικές απολήξεις, καθιστώντας τις εξαιρετικά ευαίσθητες στην αφή. Και το παιχνίδι με τις θηλές σας μπορεί να σας φέρει πολλή ευχαρίστηση. Όταν οι θηλές σας διεγείρονται, εκτοξεύουν σπινθήρες στον αισθητήριο φλοιό των γεννητικών οργάνων. Αυτή είναι η ίδια περιοχή του εγκεφάλου που διεγείρεται από τη διέγερση του κόλπου ή της κλειτορίδας.

Ο οργασμός της θηλής μπορεί να γίνει ακόμα πιο έντονος κατά την περίοδό σου. Οι ορμονικές αλλαγές κατά τη διάρκεια της εμμήνου ρύσεως μπορεί να αυξήσουν και την ευαισθησία του μαστού, γεγονός που μπορεί να αυξήσει τη διέγερση.

Πώς θα καταλάβεις ότι έχει(ς) οργασμό;

Οδηγίες για αρχάριους

Το παιχνίδι με τις θηλές δεν χρειάζεται να οδηγεί σε οργασμό. Αλλά αν έχεις διάθεση και θες αυτή την έκρηξη ενδορφινών, υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορείς να κάνεις για να βοηθήσεις το σώμα σου να πετύχει τον μεγάλο οργασμό

Φτιάξε τη διάθεση… χαμηλώνοντας τα φώτα, ανάβοντας μερικά κεριά και ακούγοντας μερικές αισθησιακές μελωδίες. Ένα σέξι και χαλαρωτικό σκηνικό μπορεί πραγματικά να φτιάξει τη διάθεση.Πάρε σε μια άνετη θέση… ώστε να μπορείς να εστιάσεις στο να νιώθεις ευχαρίστηση χωρίς να αισθάνεσαι άβολα.Άφησε το μυαλό σου να περιπλανηθεί… και σκέψου τι σε ενεργοποιεί. Η φαντασίωση μπορεί να σε βοηθήσει να διεγερθείς ακόμα περισσότερο καθώς παίζεις με τις θηλές σου.Πάρε το χρόνο σου… και απόλαυσε όλες τις διαφορετικές αισθήσεις που νιώθεις από το παιχνίδι με τις θηλές και το στήθος σου. Πειραματίσου με τεχνικές για να βρεις τι σε κάνει να νιώθεις καλά.Ξεκίνα με τα δάχτυλά σου… αλλά μη διστάσεις να προσθέσεις άλλες αισθήσεις. Έλαια, λοσιόν, σφιγκτήρες και δονητές θηλής μπορούν πραγματικά να αυξήσουν την απόλαυση.Άφησε το ένα χέρι να περιπλανηθεί… στις άλλες ερωτογενείς ζώνες ή στην κλειτορίδα σου. Παρόλο που μπορείς να πετύχεις οργασμό μόνο με το παιχνίδι των θηλών, γιατί να μην κάνεις την εμπειρία εκρηκτική εξερευνώντας άλλα μέρη του σώματός σου;

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Οργασμός θηλών: Μύθος ή αλήθεια και πώς μπορείς να το καταφέρεις; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα