Όποιος το λέει το έχει κάνει!

20:32 4/8/2014 - Πηγή: iPop

Σου κάνει συνέχεια σκηνές πως δεν είσαι πιστός/η και σίγουρα έχεις κερατώσει. Λυπάμαι που στο λέω αλλά όποιος το λέει το έχει κάνει και κατά πάσα πιθανότητα πρέπει να τροχίσεις λίγο το νέο extension στο κούτελο.

Το πρώτο σημάδι στον άντρα που αποδεικνύει ότι έχει κάνει την παρασπονδία του και η κοπέλα του δεν χωράει να περάσει κάτω από πόρτες από τα κέρατα, είναι πως γίνεται υπερβολικά καχύποπτος για τις κινήσεις, τις παρέες, τις εξόδους και για τις σκέψεις της συντρόφου του. Αυτό συμβαίνει γιατί του έχουν μπει ιδέες πως αυτό που έκανε, θα συμβεί και στον ίδιο. Εφόσον

έκανε κάτι και δεν το έχει μάθει η σύντροφος του, υπάρχει η καχυποψία πως και εκείνη το κάνει αλλά δεν ξέρει κάτι αυτός.

Οι άπιστες γυναίκες από την άλλη πλευρά γίνονται πιο τρυφερές. Νιώθουν πιο εύκολα τύψεις και προσπαθούν να γίνουν το υπόδειγμα συντρόφου για να έχουν ένα ελαφρυντικό στη συνείδηση τους αλλά και ένα άλλοθι, όταν κατηγορηθούν. Οπότε αν κοιμηθείς και έχεις μια γκρινιάρα γυναίκα και ξυπνήσεις με το Δαλάι Λάμα σε γυναικεία έκδοση, κάτι πήγε στραβά το προηγούμενο βράδυ.

Tip!

Ο,τι και αν γίνει να θυμάσαι, πως δεν σε τιμά ο μεγάλος αριθμός σεξουαλικών περιπτύξεων αλλά η εμπειρία που θα ήθελες να έχεις σαν μια κορνιζαρισμένη φωτογραφία στις αναμνήσεις της ζωής σου . Αν καταφέρεις να ρίξεις 20 άτομα στο κρεβάτι και έχεις καταλήξει να μην βάλεις κανένα στη καρδιά σου, πίστεψε με ο αγώνας έχει λήξη και δυστυχώς δεν κέρδισες.

The post Όποιος το λέει το έχει κάνει! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα