Με τροπολογια σε νομο για ογκολογικο νοσοκομειο!!! οι νεες 3μηνες συμβασεις της (ερτ)δτ-νεριτ!

18:53 4/8/2014 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Κ.Π. Αγαπητό Fimotro,Τουλάχιστον αν μη τι άλλο αυτή η κυβέρνηση, σε φαντασία εμπνεύσεις και παρανομίες δεν μας αφήνει να πλήξουμε. Τι σύνταγμα, τι νόμους, όλα τα έχει ισοπεδώσει. Ειδικά στο θέμα της... ΕΡΤ, η φαντασία της και οι αποφάσεις για την εξυγίανση της οργιάζουν! Τύφλα νάχει ο Τζωρτζ Όργουελ.
Σε προηγούμενες αναρτήσεις είχαμε επισημάνει ότι τέλος Αυγούστου λήγουν δίμηνες συμβάσεις «ενοικιαζόμενων σκλάβων» του Υπουργείου Οικονομικών που τους
δανείζει στο μόρφωμα της ΝΕΡΙΤ μέσω της ανύπαρκτης ΔΤ για να λειτουργεί παράνομα! Εάν δεν γινόταν ανανέωση,(των 500σίων περίπου) το «μόρφωμα» θα έκλεινε από έλλειψη προσωπικού.Έπρεπε λοιπόν οπωσδήποτε να γίνει ανανέωση η με ΚΥΑ η με τροπολογία στη βουλή, για να μην κατηγορηθεί ο Γκίκας Χαρδούβελης και ο Δημήτρης Σταμάτης και Σοφία Βούλτεψη, ότι αποφάσισαν από μόνοι τους την παράταση των «ενοικιαζόμενων σκλάβων». Έτσι λοιπόν, έστειλαν τροπολογία στο «Μαντρί» που εκεί τα «πρόβατα», είναι ελεγχόμενης τροφής για να μασήσουν το περιεχόμενο χωρίς αντιρρήσεις.Για μας το καταπληκτικό στην υπόθεση δεν είναι τόσο η τροπολογία, που με τον Α,η Β, τρόπο θα περνούσε-εδώ με μια ΠνΠ διέγραψαν μια ιστορία 75 χρόνων και κατήργησαν τη δημόσια τηλεόραση, έναν υγιή οργανισμό που δεν θα έκλεινε ούτε ένας δικτάτορας την 11ην Ιουνίου 2013- αλλά το σχέδιο νόμου στο οποίο κατατέθηκε, για την 3μηνη παράταση στην (ΕΡΤ) ΔΤ-ΝΕΡΙΤ των «ενοικιαζόμενων σκλάβων» του ΥΠΟΙΚ.
Άκουσον , άκουσον: «Παρατείνεται λέει η παραμονή του προσωπικού του..Υπουργείου Οικονομικών στη ΝΕΡΙΤ για 3 ακόμη μήνες (οι συμβάσεις ήταν 2μηνες). Σύμφωνα με τροπολογία που περιλαμβάνεται στο σχέδιο νόμου για το «Ογκολογικό Νοσοκομείο Κηφισιάς» οι Άγιοι Ανάργυροι.

Οι ενοικιαζόμενοι του υπουργείου οικονομικών τώρα πλέον θα εργαστούν για 3 ακόμη μήνες. Οι (πρώην)εργαζόμενοι της ΕΡΤ βρήκαν στέγη στο υπουργείο Οικονομικών και τη ΔΤ και ανανέωσαν τη σύμβαση τους ως τον Οκτώβριο».

Τι και αν έλεγαν προγενέστερες αποφάσεις ότι πέραν του έτους, απαγορεύονται οι ανανεώσεις συμβάσεων για εργαζόμενους στη ΔΤ-ΝΕΡΙΤ; Πρόκειται για έναν ωμό πολιτικό εκβιασμό της κυβέρνησης, που 14 μήνες τώρα, μετά το λουκέτο στην ΕΡΤ δεν έχει κατορθώσει να διορίσει προσωπικό στο «μόρφωμα». Είναι η παράνοια μιας απόφασης. Η αναξιοπιστία της κυβέρνησης, και η αναξιοπρέπεια των πολιτικών που χειρίζονται το θέμα, αποκτά τον πραγματικό ορισμό της «έννοιας» του εμπαιγμού.

Όλοι θα θυμάστε την αποφράδα εκείνη μέρα που στις 23:15 το βράδυ, μαύρισε μια ολόκληρη χώρα και ο λαός της έπαθε «σοκ». Στη θέση της είχαν υποσχεθεί ότι θα γεννιόταν ένας νέος ανεξάρτητος τηλεοπτικός φάρος, ενημέρωσης, ψυχαγωγίας και πολιτισμού σε 3-4 μήνες. Από τότε πέρασαν 14 μήνες, και ο «φάρος» βουβός, αδυνατεί, να στείλει τις ακτίνες του, πάνω και έξω από τον Ελλαδικό χώρο.

Αναρωτιέμαι λοιπόν μήπως από το ογκολογικό νοσοκομείο της Κηφισιάς, είναι ευκαιρία να περάσουν όλοι όσοι παίρνουν τέτοιες αποφάσεις, να εξεταστούν από τους ειδικούς του ογκολογικού νοσοκομείου για «κάλο στον εγκέφαλο;», αφού σε αυτό το νομοσχέδιο, θα περάσουν την παράταση των «ενοικιαζόμενων σκλάβων» του Υπουργείου Οικονομικών;

Υ.Γ. Οι εργαζόμενοι δεν φέρουν καμιά ευθύνη, για τον τρόπο ανανέωσης. Φέρουν ευθύνη που τους εμπαίζουν, τους κοροϊδεύουν και δεν αντιδρούν. Και γι΄αυτό ευθύνονται. 14 μήνες τώρα βρίσκονται σε ένα καθεστώς ένδειας, αβεβαιότητας και ομηρίας χωρίς τέλος. Δεν έχουν καταλάβει που ταξιδεύει το σκάφος. Όταν θα πέσει στα βράχια, και θα μετράνε....επιζώντες, τότε θα καταλάβουν το μέγεθος της καταστροφής(..).
Keywords
Τυχαία Θέματα