Όλες οι σκέψεις που ΔΕΝ πρέπει να κάνεις όταν ξεκινάς μια νέα σχέση

15:11 22/5/2020 - Πηγή: iPop

Μετά από πολύ καιρό που ήσουν μόνη σου, επιτέλους βρήκες έναν άνθρωπο με τον οποίο συνεννοείσαι, περνάς καλά και νιώθεις τον έρωτα να σου έχει χτυπήσει την πόρτα. Τα συμπτώματα είναι γνωστά: Πεταλουδίτσες στο στομάχι, ταχυπαλμίες, μυαλό που δεν μπορεί να συγκεντρωθεί σε τίποτα άλλο και ένα χαμόγελο συνεχώς ζωγραφισμένο στο πρόσωπό σου! Είσαι ερωτευμένη! Και μόλις μπήκες σε μια νέα σχέση. Αυτό είναι υπέροχο!

Αν θέλεις αυτό το συναίσθημα να παραμείνει και να μην χαλάσει η σχέση πριν καλά καλά ξεκινήσει, θα πρέπει να αποφύγεις

να κάνεις κάποιες σκέψεις… Ποιες είναι αυτές οι σκέψεις; Οι αρνητικές! Αυτές που περνάνε απ’ το μυαλό κάθε γυναίκας συχνά πυκνά και είναι ικανές να καταστρέψουν ό,τι ωραίο έχεις στη ζωή σου!

Ποιος είναι ο λόγος; Ότι αυτές οι σκέψεις δεν είναι απλά σκέψεις, αλλά επηρεάζουν την αύρα σου και την ενέργεια που μεταδίδεις στους άλλους.

Αν, λοιπόν, θέλεις αυτή η νέα σχέση να είναι επιτυχημένη, ΜΗΝ κάνεις τις παρακάτω σκέψεις.

Όλες οι σκέψεις που ΔΕΝ πρέπει να κάνεις όταν ξεκινάς μια νέα σχέση“Πόσο θα κρατήσει;”

Μπορεί να ακούγεται σαν μια εύλογη απορία, αλλά δεν θεωρείς πως στον πρώτο μήνα δεν υπάρχει κανένα νόημα να την κάνεις; Όσο σκέφτεσαι πόσο θα κρατήσει, δηλαδή βγάζεις τον φόβο σου ότι δεν θα κρατήσει πολύ, τόσο γεμίζεις με περισσότερο άγχος και καταλήγεις να το βγάζεις και στον άλλον αντί να απολαμβάνεις τον πρώτο καιρό που είσαι με κάποιον.

“Κι αν με κερατώσει;”

Μα σοβαρά τώρα;; Χωρίς να έχεις κανένα δείγμα απ’ τον άνθρωπο που μόλις έχεις γνωρίσει σκέφτεσαι εάν και πότε θα σε κερατώσει, θεωρώντας δεδομένο ότι θα κάνει αυτό που ενδεχομένως έκανε ο πρώην σου και σε πλήγωσε; Δέξου ότι έχεις κάτι όμορφο στη ζωή σου αυτή τη στιγμή και πίστεψέ μας, εάν είναι να σε κερατώσει θα το κάνει είτε αγχώνεσαι εσύ γι’ αυτό είτε όχι. Άστο να κυλήσει!

“Θα παντρευτούμε;”

Αυτή κι αν είναι μια σκέψη που τρελαίνει πολλές γυναίκες. Και τελικά καταλήγουν να χάνουν τις όμορφες σχέσεις τους γιατί αρχίζουν να ρωτάνε επίμονα “πότε θα παντρευτούμε” και “πότε θα γίνω μάνα;”. Αυτές είναι συζητήσεις που γίνονται με το άλλο σου μισό αφού περάσετε ένα σεβαστό διάστημα μαζί, οπότε μην βιάζεσαι, μην προτρέχεις και σκέψου και σ’ αυτή την περίπτωση ότι εάν είναι να κάνεις οικογένεια μ’ αυτό τον άνθρωπο, απλά θα κάνεις!

“Μήπως είμαι λίγη για εκείνον;”

Αρχικά τι πάει να πει “λίγη”; Η χαμηλή σου αυτοπεποίθηση φέρνει τέτοιες σκέψεις στο μυαλό σου, οι οποίες σε δηλητηριάζουν με αποτέλεσμα να βγάζεις όλες τις ανασφάλειες που έχεις σ’ έναν άνθρωπο που μόλις γνώρισες. Σε διάλεξε και τον διάλεξες για να είστε μαζί, οπότε αυτές οι σκέψεις σου δεν έχουν καμία βάση. Σ’ αυτή την περίπτωση, βέβαια, εάν κάνεις έντονα τέτοιες σκέψεις, κι όχι μόνο στην προσωπική σου ζωή, θα πρέπει να δουλέψεις πολύ με τον εαυτό σου για να τον αγαπήσεις και να τον αποδεχτείς.

Φυσικά, μην θεωρήσεις τον εαυτό σου παράλογο που κάνεις αυτές τις σκέψεις… Οι περισσότερες από εμάς τις κάνουμε. Το θέμα είναι να δούμε τι μας οδηγεί στο να σκεφτόμαστε αρνητικά και να ανησυχούμε όταν έχουμε κάτι όμορφο στη ζωή μας και να μάθουμε να απολαμβάνουμε το τώρα!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Δες ακόμα:

Αν κάνεις αυτά θα μπορέσεις να ξεκινήσεις μια νέα μακροχρόνια σχέση

Το άρθρο Όλες οι σκέψεις που ΔΕΝ πρέπει να κάνεις όταν ξεκινάς μια νέα σχέση εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα