Οι πρώτες δηλώσεις της Μενεγάκη μετά την ανακοίνωσή της (Video)

13:23 22/5/2020 - Πηγή: iPop

Μετά την ανακοίνωση μέσα απ’ τον αέρα της εκπομπής της ότι στο τέλος της σεζόν αποχαιρετάει το τηλεοπτικό κοινό τουλάχιστον για έναν χρόνο, χωρίς να έχει μελλοντικά πλάνα για την τηλεόραση, οι δημοσιογράφοι την περίμεναν έξω απ’ το κανάλι για μια δήλωση. Αυτές, λοιπόν, είναι οι πρώτες δηλώσεις της Μενεγάκη μετά την ανακοίνωσή της ότι αποχωρεί απ’ την τηλεόραση.

Η Ελένη Μενεγάκη

μίλησε στην κάμερα του «Πρωινού» λέγοντας πως είναι μια πολύ ιδιαίτερη μέρα για εκείνη, αλλά δεν λέει αντίο κλείνοντας την πόρτα, απλά αυτή τη στιγμή αλλάζει τρόπο ζωής.

Είναι μια πάρα πολύ ιδιαίτερη μέρα για μένα. Λέω ένα αντίο αυτή τη στιγμή αλλά δεν λέω ένα αντίο κλείνοντας μια πόρτα. Σταματώ αυτή τη στιγμή, αλλάζω τρόπο ζωής και εις το επανιδείν!

Όσον αφορά το πώς θα περάσει από εδώ και πέρα, η παρουσιάστρια είπε πως τα νέα της θα τα πει το Καλοκαίρι που θα ξεκινήσει να αλλάζει η ζωή της. «Τα νέα μου θα σας τα πω αφού αρχίσει να αλλάζει η ζωή μου και αυτό θα γίνει από το καλοκαίρι που δεν θα σκέφτομαι δουλειά».

Η Ελένη Μενεγάκη δήλωσε χαρούμενη που παίρνει αποφάσεις μόνη της για τον εαυτό της και τόνισε πως καμία της απόφαση δεν είναι τυχαία.

Έχω σκεφτεί το κάθετί που κάνω. Τίποτα δεν το αφήνω στην τύχη. Ένα χρόνο το σχεδιάζω αυτό! Ένα χρόνο κάνω ένα βήμα μπρος, ένα βήμα πίσω. Αλλά χαίρομαι που μπορώ να παίρνω αποφάσεις για τον εαυτό μου, για την επαγγελματική μου σταδιοδρομία χωρίς να περιμένω από κανέναν άλλον τίποτα

Όπως εξήγησε, δεν είναι ένας άνθρωπος που μιλάει, οπότε πιστεύει πως την Πέμπτη μάλλον ξάφνιασε τους περισσότερους, καθώς μιλούν συνήθως οι άλλοι για εκείνη.

Όσον αφορά τους συνεργάτες της, η Ελένη Μενεγάκη είπε: «Αυτοί που με ξέρουν καλά, το “φεύγω” το έχουν νιώσει από εμένα, δεν περιμένουν να τους το πω. Τα παιδιά που δουλεύουν μαζί μου σε όποιο πόστο, είναι δοκιμασμένοι και είναι ένας κι ένας. Εύχομαι όσοι ακούν και βλέπουν, πραγματικά να τους δώσουν τις ευκαιρίες που τους αρμόζουν».

Οι πρώτες δηλώσεις της Μενεγάκη:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Οι αναρτήσεις των συνεργατών της Ελένης μετά την ανακοίνωση για την αποχώρηση

Το άρθρο Οι πρώτες δηλώσεις της Μενεγάκη μετά την ανακοίνωσή της (Video) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μενεγάκη, Video,menegaki, Video