Η καλύτερη συνταγή για ζυμαρικά με κοτόπουλο και μπρόκολο στον φούρνο

14:40 22/5/2020 - Πηγή: iPop

Μια απολαυστική συνταγή για ζυμαρικά με κοτόπουλο και μπρόκολο στον φούρνο! Μπορείς να προσθέσεις κι άλλα υλικά της αρεσκείας σου και να την απολαύσεις ζεστή ζεστή μόλις βγει απ’ τον φούρνο!

Λόγω του ότι περιέχει κρέμα γάλακτος δεν θεωρείται η πιο υγιεινή συνταγή, αλλά εσύ μπορείς να προσθέσεις γάλα αμυγδάλου ή από κάποιον άλλο ξηρό καρπό και να την μεταμορφώσεις σε πιο υγιεινή επιλογή.

Τα υλικά για τη συνταγή:4 στήθη κοτόπουλου χωρίς κόκαλα2 μπρόκολα, κομμένα σε μπουκετάκιαΣκόνη σκόρδου1 φλιτζάνι
μαγιονέζα (245 g)Κρέμα ΓάλακτοςΜανιτάρια1 φλιτζάνι τυρί παρμεζάνας τριμμένοΧυμό από 1 λεμόνι1 συσκευασία ζυμαρικάΠώς θα φτιάξεις τα ζυμαρικά με κοτόπουλο και μπρόκολο;Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς και ψεκάζουμε ένα ταψί με σπρέι μαγειρέματος.Μαγειρεύουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.Κόβουμε το μπρόκολο και το βάζουμε σ’το ταψί ενώ από πάνω βάζουμε το κοτόπουλο.Προσθέτουμε τη σκόνη σκόρδου.Ανακατεύουμε τη μαγιονέζα, ένα φλιτζάνι κρέμα γάλακτος, 6-7 μανιτάρια κομμένα, την παρμεζάνα και τον χυμό λεμονιού.Ρίχνουμε το μείγμα πάνω απ’ το κοτόπουλο και πασπαλίζουμε με παρμεζάνα.Σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε για 25 λεπτά.Στη συνέχεια, αφαιρούμε το αλουμινόχαρτο και ψήνουμε για άλλα 25 λεπτά ή μέχρι να λιώσει το τυρί.Σερβίρουμε πάνω απ’ τα ζυμαρικά!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Δες ακόμα:

Τραγανό κοτόπουλο με cheddar, μπρόκολο και πατάτες στο φούρνο!

Photo: delish.com

Το άρθρο Η καλύτερη συνταγή για ζυμαρικά με κοτόπουλο και μπρόκολο στον φούρνο εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα