Όλα τα τραγούδια είναι…κλεμμένα!

17:30 17/8/2014 - Πηγή: iPop

Μπορεί να υπάρχει πειρατεία στη μουσική και να κλέβουν τα δικαιώματα αλλά επίσης καλό θα ήταν να ξέρεις πως όλα τα τραγούδια είναι…κλεμμένα. Είσαι μεγάλος ροκάς και κάθεσαι και μαλώνεις με τους fans της Lady Gaga, γιατί υποτίθεται πως δεν ξέρουν τίποτα από μουσική και ακούν μια τρελή. Έφτασε η στιγμή της αλήθειας. Το συγκρότημα «The Axis Of Awesome» μας αποδεικνύει πως σχεδόν όλα τα διάσημα τραγούδια που έχουμε ακούσει πατούν στην ίδια

μουσική επένδυση.

Τραγούδια που έχουν χαρακτηρίσει γενιές από συγκροτήματα όπως οι Bon Jovi, The Offspring, U2 και Black Eyed Peas είναι μια μικρή ιδέα, συγκριτικά με τα υπόλοιπα ονόματα καλλιτεχνών που εμπεριέχει το βίντεο. Επειδή όμως δεν αρκούνται στο να αποδείξουν κάτι έτσι απλά, αλλά θέλουν να κάνουν το κόσμο να γελάσει, κάνουν κωμικά σκετσάκια και γκριμάτσες.

Σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει, πως οι Axis Of Awesome απέδειξαν κάποιου είδους συνωμοσίας ή πως όλα τα τραγούδια είναι το ίδιο και δεν διαφέρουν καθόλου. Απλά κατάφεραν να κάνουν μια σωστή μουσική παρατήρηση και μάλιστα με εξαιρετική αίσθηση του χιούμορ. Για μερικούς που θα το παρατηρήσετε, όχι δεν είναι ο Jack Black στο συγκρότημα αυτό.

The post Όλα τα τραγούδια είναι…κλεμμένα! appeared first on iPop.

Keywords
Αναζητήσεις
κλεμμενα ονειρα ολα τα τραγουδια, κλεμμενα τραγουδια
Τυχαία Θέματα