Όλα όσα μας έμαθε -και μας μαθαίνει ακόμα- για τις φιλίες το Grey’s Anatomy

14:58 12/6/2021 - Πηγή: iPop

Οι φιλίες του Grey’s Anatomy δεν είναι πάντα τέλειες – αλλά μπορούν ακόμα να διδάξουν τους fan της σειράς πολλά για το πώς να είναι οι καλύτεροι δυνατοί φίλοι. Αυτά είναι όλα όσα μας έμαθε το Grey’s Anatomy για τις φιλίες!

Όλα όσα μας έμαθε για τις φιλίες το Grey’s AnatomyΟι φίλοι μπορούν να γίνουν οι πιο κοντινοί σου άνθρωποι

Πολλοί από τους χαρακτήρες της δημοφιλούς σειράς έχουν συμπεριφερθεί αρκετές φορές άσχημα στους φίλους τους και αυτό είναι που έχει κάνει αυτή τη σειρά τόσο

αγαπητή στο κοινό καθώς οι χαρακτήρες είναι πολύ κοντά στην πραγματικότητα. Ωστόσο πολλοί έμειναν φίλοι για πάντα εφόσον όλων οι ζωές προχωρούσαν αλλά πάντα είχαν τη δική τους οικογένεια για να στηριχτούν – τους φίλους τους!

Οι φίλοι χρειάζεται να ανοίγονται ο ένας στον άλλο

Στην καθημερινή ζωή όλοι μας οι φίλοι δεν είναι ίδιοι με εμάς, ωστόσο αυτό δεν είναι πάντα κακό. Αυτό που προκαλεί δυσφορία τόσο σε εσένα όσο και στους φίλους σου είναι όταν κάτι σε βασανίζει και αρνείσαι να το μοιραστείς. Η πρωταγωνίστρια της σειράς είχε την κολλητή της με την οποία μοιραζόταν τα πάντα και όμως στις δύσκολες στιγμές χρειάστηκε τον φίλο της για να κλάψει στον ώμο του!

Το να κάνεις φίλους στη δουλειά είναι μία έξυπνη ιδέα

Υπάρχουν τόσα πολλά οφέλη από το να έχεις φίλους στο χώρο εργασίας σου, από το να έχεις κάποιον να απολαύσεις ένα μεσημεριανό διάλειμμα μέχρι το να αισθάνεσαι ότι μπορείς να βασιστείς πάνω του. Οι χαρακτήρες στο Gray Sloan Memorial Hospital ίσως να μην είχαν συναντηθεί αν δεν έπρεπε να κάνουν την πρακτική άσκηση / δουλειά τους, αλλά σίγουρα φαίνεται ότι προορίζονταν να είναι φίλοι.

PexelsΗ δημιουργία τελετουργικών δεσμών είναι σημαντική

Ενώ η Meredith και η Cristina έχουν προβλήματα, το τελετουργικό τους ήταν το να χορέψουν! Πρόκειται για μια ενδιαφέρουσα τελετή που τις ηρεμούσε και τους έφερνε χαρά. Αυτή είναι μια από τις πιο σημαντικές φιλίες της σειράς και η Meredith και η Cristina συνδέθηκαν ακόμη περισσότερο όταν ανακάλυψαν την αμοιβαία αγάπη τους για το χορό.

Οι πραγματικοί φίλοι δεν ανταγωνίζονται μεταξύ τους

Το Grey’s Anatomy μέσα από τους χαρακτήρες του αποδεικνύει ότι η φιλία και ο ανταγωνισμός δεν συνδυάζονται και είναι ένα μάθημα που όλοι οι χαρακτήρες πρέπει να μάθουν αφού όλοι θέλουν να τα πάνε καλά. Ο Τζάκσον και ο Mark μαθαίνουν να δουλεύουν μαζί, και ενώ η Meredith είναι πάντα μοναχική, γίνεται πιο ζεστή και φιλική καθώς οι εποχές προχωρούν.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Όλα όσα μας έμαθε -και μας μαθαίνει ακόμα- για τις φιλίες το Grey’s Anatomy εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα