Οι τρόποι για να μυρίσει το σπίτι σου… Χριστούγεννα!

17:46 27/12/2019 - Πηγή: iPop

Η περίοδος των Χριστουγέννων είναι ζεστή, οικογενειακή! Σε γεμίζει με εικόνες, μυρωδιές και χτίζεις αναμνήσεις. Το σπίτι τα Χριστούγεννα είναι διαφορετικό από τις υπόλοιπες μέρες του χρόνου…

Το σπίτι τα Χριστούγεννα γεμίζει με αγάπη και ζεστασιά. Είναι η ζεστή σοκολάτα που φτιάχνεις για δύο, τα μπισκότα που ψήνονται για

όλους, τα φωτάκια και το δέντρο.

Τα αρώματα στο σπίτι τα Χριστούγεννα εντείνουν αυτό το κλίμα, σου φτιάχνουν τη διάθεση και γι΄αυτό θα πρέπει να προσέξεις πώς θα μυρίζει το σπίτι σου!

Τρόποι για να μυρίσει το σπίτι σου ΧριστούγενναΚεράκια

Ο πιο εύκολος και απλός τρόπος για να κάνεις το σπίτι σου να μυρίζει…γιορτές είναι να ανάψεις ένα κεράκι στην αγαπημένη σου μυρωδιά!

Και εκτός από την απίστευτη μυρωδιά που θα δώσεις στον χώρο σου, θα ζεστάνει ακόμη πιο πολύ το δωμάτιο και θα το κάνει πιο ατμοσφαιρικό! Κεράκια και φωτάκια…check!

Μια κατσαρόλα με…

Βάλε ένα μικρό κατσαρολάκι στη φωτιά και βράσε λίγο νερό με πορτοκάλια, γαρίφαλο και κανέλα. Και όλα αυτά τα μυρωδικά θα αφήσουν το άρωμά τους και θα πλημμυρίσουν το σπίτι!

Όταν εξατμιστεί το άρωμα, μπορείς να επαναλάβεις.

Αιθέρια έλαια

Άλλο ένα απλό κι εύκολο trick! Άφησε ένα μείγμα ζεστών, χαλαρωτικών αιθέριων ελαίων, όπως το πορτοκάλι, το δεντρολίβανο ή το πεύκο κοντά στον αφυγραντήρα το βράδυ για να γεμίσει το σπίτι με μυρωδιές…

Πόσα πραγματικά γνωρίζεις για τα Χριστούγεννα;

Ψήσε μπισκότα

Υπάρχει κάτι καλύτερο από τη μυρωδιά της βανίλιας, της ζάχαρης και της κανέλας;

Αν φτιάξεις μπισκότα όχι μόνο θα μοσχομυρίσει το σπίτι σου, αλλά θα έχεις και γλυκάκια έτοιμα!

Φρόντισε το ντους

Ένας άλλος τρόπος για να χρησιμοποιήσεις τον ατμό προς όφελός σου! Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι απλά να κρεμάσεις μια μικρή δέσμη αποξηραμένων βοτάνων σε κάποιο σημείο κοντά στο ντους για να μετατρέψεις το πρωινό σου μπάνιο σε μια υπέροχη διαδικασία.

Τα Χριστούγεννα είναι η πιο γλυκιά γιορτή του χρόνου και οφείλουμε να τα γιορτάζουμε όπως τους αξίζουν και κυρίως… όπως μας αξίζει!

Δες και αυτό:

Η καλύτερη παρέα για τα Χριστούγεννα, ένας σκύλος!

Photos: Pexels

Το άρθρο Οι τρόποι για να μυρίσει το σπίτι σου… Χριστούγεννα! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα