Η γαλοπούλα που περίσσεψε γίνεται… κλαμπ σάντουιτς!

13:06 27/12/2019 - Πηγή: iPop

Κι αφού έφτιαξες αυτή τη γαλοπούλα με τη γέμιση που σου είπαμε, έφαγες και τη δεύτερη μέρα, φυσικά και σου έχει μείνει ακόμα! Και τι θα την κάνεις ώστε να μην φας τρίτη μέρα το ίδιο φαγητό; Η πρώτη λύση είναι να κάνεις τη σαλάτα του Καίσαρα με τη γαλοπούλα

που σου προτείναμε και η δεύτερη λύση είναι να φτιάξεις ένα απολαυστικό κλαμπ σάντουιτς με γαλοπούλα! 

Μπορείς να φας το συγκεκριμένο πιάτο είτε για brunch είτε για μεσημεριανό και βραδινό ώστε να αξιοποιήσεις το φαγητό που περίσσεψε σε μια πανεύκολη και πολύ νόστιμη συνταγή για κάθε ώρα της ημέρας.

Τι θα χρειαστείς για το κλαμπ σάντουιτς με γαλοπούλα;4 φέτες ψωμί του τοστ, ελαφρώς ψημένες στην τοστιέραΓαλοπούλα που περίσσεψε απ’ το τραπέζιΤυρί του τοστΝτομάτα κομμένη σε λεπτές φέτεςΜαρούλιΜαγιονέζαΑυγό βραστό κομμένο σε φέτεςΠώς θα φτιάξεις το κλαμπ σάντουιτς με γαλοπούλα;Ξεκινάμε αλείφοντας πάνω στο ψωμί τη μαγιονέζα.Στη συνέχεια, τοποθετούμε το τυρί, τη γαλοπούλα, την ντομάτα και το μαρούλι.Πάνω πάνω βάζουμε το βραστό αυγό κομμένο σε φέτες.Κόβουμε το κλαμπ σάντουιτς σε τέσσερα ίσα κομμάτια κι απολαμβάνουμε!

Μπορούμε να φτιάξουμε κι άλλες παραλλαγές του κλαμπ σάντουιτς που θέλουμε, προσθέτοντας κι άλλα υλικά της επιλογής μας, όπως κοτόπουλο φιλέτο, ζαμπόν, πίκλες ή άλλη σάλτσα!

Δες ακόμα:

Το πιο νόστιμο σπιτικό Club Sandwich!

Το άρθρο Η γαλοπούλα που περίσσεψε γίνεται… κλαμπ σάντουιτς! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα