Οι τηλεθεατές επηρεάζουν την εξέλιξη του Έρωτας Μετά | Η απίστευτη αποκάλυψη

20:01 3/1/2020 - Πηγή: iPop

ΚιΈρωτας Μετά | όμως, αυτό δεν περιμέναμε ποτέ να το ακούσουμε και να το δούμε να συμβαίνει με τα μάτια μας! Οι τηλεθεατές επηρεάζουν την εξέλιξη του Έρωτας Μετά με τα… tweets τους και συνομιλώντας με το «δαιμόνιο» Νόρα προσπαθούν να φτάσουν στη λύση του εγκλήματος. Ναι, η πολυαγαπημένη σειρά γίνεται διαδραστική!

Η εξέλιξη του Έρωτας Μετά είναι αβέβαιη. Διαρκώς νέα πρόσωπα εμπλέκονται στην υπόθεση, τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο και τίποτα δεν έχει ακόμη ξεκαθαριστεί.

Ο σεναριογράφος Παναγιώτης Ιωσηφέλλης μιλώντας στο 7 Μέρες TV αποκάλυψε πως το κοινό θα έχει εμπλοκή στην εξέλιξη του Έρωτας Μετά… αφού θα συνομιλεί με τη Νόρα!

Όπως αποκάλυψε ο σεναριογράφος, η ιδέα για τη διαδραστική ενέργεια μέσω social media προέκυψε καθώς υπήρχε η σκέψη πως μέσω Twitter και του blog της Νόρας να δίνονται πληροφορίες στους τηλεθεατές που δεν μπορούν να έχουν στη σειρά λόγω του περιορισμένου χρόνου και ειδικά για χαρακτήρες που δεν είναι κεντρικοί.

Από εκεί και πέρα μέτρησε το γεγονός ότι η σειρά έχει όλη αυτή τη δράση στο twitter και το ότι είδαμε πολύ έξυπνους ανθρώπους με χιούμορ να μας σχολιάζουν. Απολαμβάνουμε τα σχόλια τους και βλέπουμε ότι το κοινό λειτουργεί σαν μια μεγάλη παρέα που παρακολουθεί τη σειρά και μιλάει για αυτήν και είναι πολύ σημαντικό ότι η σειρά γίνεται αφορμή για επικοινωνία. Σκεφτήκαμε λοιπόν πώς θα ήταν αν ένας χαρακτήρας μπορούσε να μιλήσει διαδικτυακά ως ρόλος, διατηρώντας τα χαρακτηριστικά του

Στο blog της Νόρας φυσικά γράφει η ομάδα που γράφει τη σειρά και γνωρίζει την υπόθεση καλύτερα από τον καθένα. Ουσιαστικά, η Νόρα αναφέρει τις συμβουλές που της δίνουν από το account και πως δεν μπορεί να το πει στον άντρα της, γιατί εκνευρίζεται με αυτά, αλλά πρέπει να ψάξει κάποια στοιχεία, γιατί της το είπαν στο account. Υπάρχει ένα κλειστό κύκλωμα διάδρασης.

Και μάλιστα, μπορεί κι εσύ να δεις το σχόλιό σου στη σειρά… χωρίς φυσικά το όνομα ή τη φωτογραφία σου λόγω νομικών ζητημάτων.

«Μας ενδιαφέρει να φτιάξουμε αυτό το καινούργιο περιβάλλον. Για μένα η τηλεόραση εκτός της πλατφόρμας, η τηλεόραση που εκπέμπει και μπορούν οι άνθρωποι να βλέπουν ταυτόχρονα το ίδιο πράγμα, για να συνεχίσει να υπάρχει χρειάζεται να ενσωματώσει καινούργια τεχνολογία. Το χρειάζεται για να παραμείνει ζωντανή», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης Ιωσηφέλλης.

Όπως καταλαβαίνουμε η εξέλιξη του Έρωτας Μετά είναι αβέβαιη και δεν θα δοθεί το ίδιο τέλος με το πρωτότυπο, αργεντίνικο σίριαλ. Η ελληνική εκδοχή θα είναι μεγαλύτερη.

Και η μεγαλύτερη απορία μας: Τον εγκέφαλο τον έχουμε δει στη σειρά;;

Όπως αποκάλυψε ο σεναριογράφος τον έχουμε δει μια φορά στην οθόνη μας. Και κάπως έτσι, φούντωσε ακόμη περισσότερο την περιέργειά μας.

Όσον αφορά στην εξέλιξη της σειράς, ο Κωνσταντίνος ξύπνησε από το κώμα αλλά νιώθει εγκλωβισμένος. Αυτοί που κρατούν την Άννα ζωντανή του ζητούν λύτρα και τον εγκλωβίζουν σε μια κατάσταση από την οποία είναι πολύ δύσκολο να βγει. Είναι ένας άνθρωπος σε παγίδα. Έχει πέσει πολύ βαθιά και πέφτει συνεχώς. Με το που ξυπνάει, πρέπει να διαχειριστεί την οικογένεια του και τον Χρήστο. Εκεί που όλοι έχουν την Άννα νεκρή, εκείνος μόνο μαθαίνει ότι είναι ζωντανή, αλλά δεν μπορεί να το πει σε κανέναν, γιατί τον απειλούν ότι θα τη σκοτώσουν.

Η Νόρα θα κινδυνεύσει σύντομα, θα σωθεί και ίσως το account να παίξει τον ρόλο του…

Και μια συμβουλή προς τους τηλεθεατές:

Να μην πάρουν ό,τι βλέπουν ως δεδομένο. Έχουν δει πράγματα τα οποία θα τους βοηθούσαν, αν είχαν το κλειδί. Αυτή τη στιγμή όμως θεωρούν δεδομένο ότι είδαν κάποια πράγματα, ενώ κατά μία έννοια δεν ισχύουν αυτά που είδαν

Διαβάστε επίσης:

Τα νέα επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες θα σε καθηλώσουν!

Το άρθρο Οι τηλεθεατές επηρεάζουν την εξέλιξη του Έρωτας Μετά | Η απίστευτη αποκάλυψη εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα