Οι Ράδιο Αρβύλα κατέθεσαν αγωγή εναντίον του Στάθη Παναγιωτόπουλου

20:15 16/12/2021 - Πηγή: iPop

Νέες εξελίξεις μετά τα όσα ήρθαν στο φως για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο. Οι Ράδιο Αρβύλα κατέθεσαν αγωγή εναντίον του πρώην συνεργάτη τους, όπως έγινε γνωστό απ’ το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Το μερίδιο ευθύνης που έχουμε στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου

Πιο συγκεκριμένα, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 μετέδωσε ότι η ομάδα των Ράδιο Αρβύλα προχωρούν

σε νομικές κινήσεις κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Σύμφωνα με όσα είπε η δημοσιογράφος Λίλιαν Τσουρλή, ο Αντώνης Κανάκης, ο Γιάννης Σερβετάς και ο Χρήστος Κιούσης κινήθηκαν νομικά με αγωγή κατά του πρώην συνεργάτη τους και ζητούν την αποκατάσταση της ζημίας και της ηθικής βλάβης που υπέστησαν.

Ο Αντώνης Κανάκης, ο Γιάννης Σερβετάς κι ο Χρήστος Κιούσης έχουν ήδη κινηθεί νομικά με αγωγή εναντίον του Στάθη Παναγιωτόπουλου και ζητούν την αποκατάσταση της ζημιάς και της ηθικής βλάβης που έχουν υποστεί τόσο οι ίδιοι προσωπικά όσο κι η εκπομπή Ράδιο Αρβύλα κι ο Αντώνης Κανάκης ως δημιουργός της

Σε ανάρτησή του την Τετάρτη, ο Αντώνης Κανάκης έγραψε ότι είναι συγκλονισμένος απ’ τη σεμνότητα της γυναίκας, η οποία έφτασε στο σημείο να τους ζητήσει συγγνώμη για τη δύσκολη θέση στην οποία έχουν έρθει. Παράλληλα, τόνισε γι’ ακόμα μια φορά ότι δεν είναι μόνη της σ’ αυτό και είναι δίπλα της με όλους τους τρόπους. Δεν ξέχασε, επίσης, να ευχαριστήσει όλους όσους δείχνουν τη στήριξή τους αυτή τη στιγμή, αλλά και να εκφράσει τη λύπη όλης της ομάδας που μέσα απ’ την εκπομπή “μπήκε” ο Στάθης Παναγιωτόπουλος στα σπίτια των τηλεθεατών.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Οι Ράδιο Αρβύλα κατέθεσαν αγωγή εναντίον του Στάθη Παναγιωτόπουλου εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα