Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος έκανε αυτό που θέλαμε όλοι να κάνει

16:53 16/12/2021 - Πηγή: iPop

Δεν έχουν περάσει πολλές μέρες από τότε που είχε γίνει το απαράδεκτο σκηνικό στην παράσταση του Χριστόφορου Ζαραλίκου. Μετά το συμβάν, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος έκανε αυτό που θέλαμε όλοι να κάνει και μπράβο του!

Ο ηθοποιός εξέφρασε μ΄έναν πολύ εύστοχο τρόπο τη δυσαρέσκειά του προς το πρόσωπο της Σάσα Σταμάτη μετά τα όσα έγιναν “διώχνοντάς” την απ’ την παράστασή του.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της “Εφημερίδας των Συντακτών”, η Σάσα Σταμάτη

πήγε μια απ’ τις προηγούμενες ημέρες για να δει την παράσταση «Ο κουρέας της Σεβίλλης» στο Θέατρο Ακροπόλ, όμως λίγο αφού έκατσε σε μία από τις πρώτες θέσεις, μία από τις ταξιθέτριες την πλησίασε και της ζήτησε διακριτικά να αποχωρήσει προκειμένου να ξεκινήσει η παράσταση. Όπως της είπε, εάν δεν φύγει, δεν θα ξεκινήσει η παράσταση.

Όσα αναφέρει το δημοσίευμα της Εφημερίδας τον Συντακτών:

«Μάθαμε πως το περασμένο Σαββατοκύριακο η Σάσα Σταμάτη (ναι, η τηλεπαρουσιάστρια που είχε διακόψει πρόσφατα την παράσταση του Χριστόφορου Ζαραλίκου γιατί δεν συμφωνούσε με το περιεχόμενο της σάτιράς του), πήγε στο «Ακροπόλ» για να παρακολουθήσει τον «Κουρέα της Σεβίλλης» σε σκηνοθεσία Σοφίας Σπυράτου με το πρωταγωνιστικό δίδυμο των Βασίλη Χαραλαμπόπουλου και Φάνη Μουρατίδη.

Λίγο αφότου η κ. Σταμάτη κάθισε μπροστά – μπροστά, μια ευγενής ταξιθέτρια της ψιθύρισε διακριτικά «ο κ. Χαραλαμπόπουλος μου είπε να σας πω ότι αν δεν φύγετε, ο ίδιος δεν θα παίξει απόψε». Διακριτικά έφυγε κι εκείνη. Και αυτά συμβαίνουν όταν παραβιάζεις αυτόκλητα την ελευθερία της έκφρασης και όλης της θεατρικής λειτουργίας, τελικά. (Μπράβο στον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο)».

Την ίδια στιγμή, μόλις έγινε γνωστό το πώς χειρίστηκε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος το θέμα, οι τουιτεράδες χειροκροτούν την κίνησή του και το σχετικό hashtag έχει γεμίσει με tweets αποθέωσης για τον ηθοποιό.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος έκανε αυτό που θέλαμε όλοι να κάνει εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα