Οι πρώτες πληροφορίες για το πώς θα διεξαχθεί φέτος η Eurovision εν μέσω πανδημίας

19:57 1/4/2021 - Πηγή: iPop

Πώς θα γίνει φέτος η Eurovision εν μέσω πανδημίας; Μια απορία που έχουμε όλοι μετά την ανακοίνωση ότι ο διαγωνισμός τραγουδιού έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί κανονικά φέτος στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας.

Σ’ αυτό το ερώτημα απαντά δημοσίευμα της εφημερίδας «De Telegraaf», στο οποίο αναλύεται ο τρόπος και τα μέτρα προστασίας που σκέφτονται να λάβουν οι διοργανωτές, προκειμένου να μην υπάρξει κίνδυνος διασποράς του ιού.

Σύμφωνα με όσα διαβάζουμε στο δημοσίευμα, ο φετινός διαγωνισμός τραγουδιού θα διεξαχθεί με περιορισμένο

αριθμό θεατών. Μάλιστα, η απόφαση αυτή είναι στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας της Κυβέρνησης της Ολλανδίας με τίτλο «fieldlab», που αφορά την παρουσία ελάχιστων θεατών σε συνεδριακά κέντρα, ποδοσφαιρικούς αγώνες και θέατρα, υπό αυστηρή επιτήρηση.

Θυμίζουμε ότι τον Φλεβάρη, οι διοργανωτές είχαν κάνει γνωστό ότι θα υπάρξουν μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης, όμως, δεν είχαν διευκρινίσει εάν θα μπορέσει να δώσει το παρών το κοινό.

Κυκλοφόρησε το video clip του Last Dance και σχολιάζει όλα όσα ζούμε τον τελευταίο χρόνο

Πώς θα γίνει φέτος η Eurovision: Αναλυτικά τα μέτρα

Το δημοσίευμα της εφημερίδας «De Telegraaf» αναφέρει ότι τις πρόβες, τον ημιτελικό και τον τελικό θα μπορέσει να παρακολουθήσει ένας μέγιστος αριθμός 3.500 κατοίκων της Ολλανδίας. Οι φάσεις του διαγωνισμού θα γίνουν απ’ τις 18 ως τις 22 Μαϊου.

Συνολικά, θα δούμε τη συμμετοχή 39 χωρών, ενώ οι θεατές θα πρέπει φυσικά να έχουν αρνητικό τεστ κορονοϊού για να παρακολουθήσουν την Eurovision.

Τονίζεται ότι ο Πρωθυπουργός της Ολλανδίας έχει ανακοινώσει παράταση του lockdown και των υπόλοιπων περιοριστικών μέτρων για 3 ακόμα εβδομάδες (δηλαδή μέχρι τέλη Απριλίου), λόγω της αύξησης των ημερήσιων κρουσμάτων. Μέχρι σήμερα, έχουν καταγραφεί περισσότερα από 1,2 εκατ. κρούσματα και 16.500 θάνατοι στη χώρα.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News 

Το άρθρο Οι πρώτες πληροφορίες για το πώς θα διεξαχθεί φέτος η Eurovision εν μέσω πανδημίας εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα