Blake Lively και Ryan Reynolds εμβολιάστηκαν και στέλνουν ένα υπέροχο μήνυμα αγάπης (φυσικά μαζί με πολύ τρολ!)

17:10 1/4/2021 - Πηγή: iPop

Είναι ένα απ’ τα πιο αγαπημένα μας ζευγάρια της παγκόσμιας showbiz και το αποδεικνύουν με κάθε τρόπο! Blake Lively και Ryan Reynolds εμβολιάστηκαν κι έστειλαν ένα υπέροχο μήνυμα αγάπης, φυσικά μαζί με πολύ δόση χιούμορ! Δες τι ανέβασαν!

Το διάσημο ζευγάρι έκανε το εμβόλιο κατά του κορονοϊού και ανέβασε σχετικές αναρτήσεις και stories στο Instagram.

Για

αρχή, η Blake Lively θύμισε ότι πρέπει να τιμάμε και σεβόμαστε τους ήρωες των ημερών μας, τους γιατρούς και όλο το νοσηλευτικό προσωπικό, γράφοντας στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε απ’ τη στιγμή που έκανε το εμβόλιο:

Να βρείτε κάποιον να σας κοιτάει όπως κοιτάω εγώ την ηρωίδα νοσοκόμα που μου κάνει το εμβόλιο

View this post on Instagram

A post shared by Blake Lively (@blakelively)

Παράλληλα, έκανε ένα story μέσα απ’ το οποίο θέλησε να ευχαριστήσει τον ανταποκριτή για θέματα υγείας του CBS, Jon LaPook.

Ο Ryan Reynolds απ’ την πλευρά του ανέβασε μια φωτογραφία, δηλώνοντας ότι πλέον… απέκτησε 5G, αντιμετωπίζοντας με χιούμορ όλες τις θεωρίες συνωμοσίας που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα.

View this post on Instagram

A post shared by Ryan Reynolds (@vancityreynolds)

Στη συνέχεια, ανέβασε ένα story με την φωτογραφία όπου εμβολιάζεται όπου φοράει ένα σκουφάκι, και μάλιστα ζήτησε απ’ τους φανς του να διαλέξουν ποιος το φόρεσε καλύτερα, ανεβάζοντας και μια εικόνα της Blake!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Blake Lively και Ryan Reynolds εμβολιάστηκαν και στέλνουν ένα υπέροχο μήνυμα αγάπης (φυσικά μαζί με πολύ τρολ!) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα