Οι πρώτες φήμες για το νέο Iphone 6s και το Iphone 6s plus!

23:25 2/12/2014 - Πηγή: iPop

Ακόμα δεν συνηθίσαμε το νέο iphone 6 και τόσο γρήγορα διέρρευσαν οι πρώτες φήμες για το νέο Iphone 6s και το Iphone 6s plus. Η εταιρεία Apple, θέλοντας να εξιτάρει το ενδιαφέρον των καταναλωτών της, τους προετοιμάζει

για το τι «έρχεται». Μετά από τα τόσα δημοσιεύματα ότι το Iphone 6 δεν είναι καλό και ότι λυγίζει, τώρα η γνωστή εταιρεία θέλει να ετοιμάσει ένα καινούργιο προϊόν με πολύ ιδιαίτερα χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Telegraph, το νέο πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό του νέου Iphone αντλεί έμπνευση από τις γάτες. Μην παραξενεύεσαι, οι κατασκευαστές του Iphone θέλουν να δώσουν την ικανότητα στο κινητό να πέφτει πάντα από την πίσω μεριά του. Όπως οι γάτες προσγειώνονται πάντα με τα πόδια στο έδαφος έτσι και το νέο iphone όταν πέφτει θα περιστρέφεται ώστε να μην πέφτει με την οθόνη προς τα κάτω.

Οι κατασκευαστές του Iphone προσπαθούν να βάλουν αισθητήρες στο νέο Iphone ώστε όταν πέφτει να περιστρέφεται και να πέφτει με την πίσω μεριά του. Έτσι αν είσαι λίγο άτσαλος και συνεχώς σου πέφτει το κινητό, δεν θα σπάσει εύκολα η οθόνη του κινητού. Οι αισθητήρες αυτοί θα απελευθερώνουν αέρα και θα δίνουν την κατάλληλη δύναμη στο κινητό για να γυρίσει και να προσγειωθεί έτσι όπως πρέπει.

Φήμες λένε ότι οι κατασκευαστές της Apple ζήτησαν την βοήθεια από ειδικούς επιστήμονες ειδικευμένους στην αεροδυναμική για να το καταφέρουν αυτό. Οι πρώτες επαφές της εταιρείας με τους ειδικούς επιστήμονες έγιναν τον Μάρτιο του 2014. Επίσης λέγεται ότι για να αναπτύξει αυτή την τεχνολογία η Apple πρέπει να έχει ειδικό δίπλωμα ευρεσιτεχνίας πριν ξεκινήσει τις δοκιμές.

Δεν μπορούμε να ξέρουμε αν όλα αυτά είναι όντως αληθινά ή αποτελούν φήμες που προσπαθούν να κάνουν ακόμα πιο hot το θέμα «Iphone». Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Apple σίγουρα ετοιμάζει κάτι καινούργιο και πρωτοποριακό, όπως άλλωστε κάνει τόσα χρόνια. Λες να ήρθε ο καιρός που το κινητό σου θα σου φτιάχνει και καφέ; Η εταιρεία πάντως έκανε γνωστό ότι το Iphone 6s και Iphone 6s plus θα είναι έτοιμα τον Σεπτέμβριο του 2015.

The post Οι πρώτες φήμες για το νέο Iphone 6s και το Iphone 6s plus! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα