Οι πολιτικοί έχουν την τιμητική τους στο καρναβάλι της Κολωνίας (photos)

10:00 3/2/2016 - Πηγή: iPop

Με πρωταγωνιστές τους πολιτικούς θα διεξαχθεί φέτος το καρναβάλι της Κολωνίας. Την τιμητική της, για ακόμα μια φορά, θα έχει η Γερμανίδα καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ, αλλά αυτή τη φορά παρέα στο άρμα θα της κάνει και ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

Οι πολιτικές και παράλληλα οι οικονομικές εξελίξεις της χώρας

μας, δε μπόρεσαν να αφήσουν ανεπηρέαστους τους Γερμανούς και έγιναν για τους σχεδιαστές των αρμάτων πηγή έμπνευσης.

Σημείωση!

Το καρναβάλι της Κολωνίας ονομάζεται «Rose Monday Parade» και αναμένεται να ξεκινήσει στις 8 Φεβρουαρίου και συγκεκριμένα στις 10:30 το πρωί.

Τσίπρας- Μέρκελ, όμως, δεν είναι μόνοι στα άρματα του καρναβαλιού. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν σε μορφή καρικατούρας και τον Βλαντιμίρ Πούτιν, αλλά και τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Σ΄ένα από τα ιδιαίτερα φετινά άρματα οι επισκέπτες θα δουν τον Αλέξη Τσίπρα να κρατά ανάποδα τον κ. Γιούνκερ και τον κ. Ντράγκι.

Αξίζει να τονιστεί πως εξαιτίας των πολλαπλών σεξουαλικών επιθέσεων που σημειώθηκαν στην Κολωνία την παραμονή της Πρωτοχρονιάς τα μέτρα της αστυνομίας θα είναι δρακόντεια.

Όπως τόνισε ο επικεφαλής επιθεωρητής της αστυνομίας της Κολωνίας και εθελοντής εκπρόσωπος Τύπου του συλλόγου καρναβαλιού, Βόλφγκανγκ Μπάλντες:

Οι επιθέσεις της Πρωτοχρονιάς επηρέασαν έντονα τον προγραμματισμό του καρναβαλιού. Δεν είχαμε ποτέ ξανά κάτι αντίστοιχο στην Κολωνία. Φέτος όλα είναι διαφορετικά. Η αστυνομία έχει πολύ περισσότερο προσωπικό και ενισχύσαμε κατά πολύ τα μέτρα ασφαλείας

photo:absolutalemania.com

The post Οι πολιτικοί έχουν την τιμητική τους στο καρναβάλι της Κολωνίας (photos) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα