Οι πανάδες χρόνια δεν κοιτούν- Γιατί εμφανίζονται;

11:58 1/4/2016 - Πηγή: iPop

Αν πιστεύεις πως πανάδες θα βγάλεις μόλις αρχίσεις να μεγαλώνεις κάνεις μεγάλο λάθος. Οι πανάδες δεν έχουν να κάνουν με την ηλικία αλλά εξαρτιούνται από πολλούς άλλους παράγοντες τους οποίους εμείς βρήκαμε και θα σου τους παρουσιάσουμε.

Τι είναι οι πανάδες;

Στην ουσία είναι βλάβες της επιδερμίδας οι οποίες κυρίως οφείλονται στην αύξηση της μελανίνης αλλά και την δράση συγκεκριμένων ενζύμων.

Γιατί εμφανίζονται οι πανάδες;Ο ήλιος ευθύνεται για όλα: Πανάδες μπορεί να εμφανίσουν σχεδόν όλες οι επιδερμίδες μετά από παρατεταμένη
παραμονή στην ήλιο. Γι’ αυτόν άλλωστε τον λόγο θα παρατηρήσεις πως πανάδες έχουν κατά κύριο λόγο τα άτομα τα οποία ζουν σε μέρη ηλιόλουστα.Μήπως φταίνε οι ορμόνες σου; Η αύξηση συγκεκριμένων ορμονών σαφώς και μπορεί να σου δημιουργήσει προβλήματα. Προσοχή, λοιπόν! Και μην ξεχάσεις να πας μια βόλτα στον γιατρό σου.Μήπως είσαι έγκυος; Οι πανάδες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης αποτελούν συνηθισμένο φαινόμενο. Όπως επιβεβαιώνουν οι γιατροί την συγκεκριμένη χρονική περίοδο της ζωής της γυναίκας η μελανίνη αυξάνεται.Το άγχος δε σε αφήνει να χαλαρώσεις: Μην νομίζεις πως το άγχος δεν έχει αντίκτυπο στην επιδερμίδα σου. Πίστεψε μας αν έχεις πανάδες θα πρέπει να σκεφτείς πως μπορεί να ευθύνεται η κατάσταση στην οποία ζεις.

The post Οι πανάδες χρόνια δεν κοιτούν- Γιατί εμφανίζονται; appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα