Οι νέες, τεράστιες φωτογραφίες που σου επιτρέπει το Instagram να ανεβάσεις!

13:32 8/5/2020 - Πηγή: iPop

Κι ενώ πιστεύαμε πως οι προτεινόμενες διαστάσεις για τις φωτογραφίες στο Instagram είναι αρκετά αυστηρές, είδαμε ξαφνικά να εμφανίζονται τεράστιες εικόνες! Κι όταν λέμε τεράστιες, εννοούμε ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ!

Θέλεις να ποστάρεις μια πραγματικά τεράστια σε μήκος φωτογραφία στο Instagram; Αν έχεις iPhone μάλλον μπορείς να το κάνεις, αλλά δεν ξέρουμε για πόσο θα μπορείς να το κάνεις!

Ένα bug στο Instagram

σε iOS επιτρέπει στους χρήστες να ποστάρουν τεράστιες φωτογραφίες, που υπό άλλες συνθήκες θα τις έκοβε αυτόματα.

Δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο το πώς ακριβώς γίνεται, αλλά είναι σχεδόν σίγουρο ότι δεν πρόκειται για κάποιο νέο feature αλλά για κάποιο bug. To Verge, το οποίο εντόπισε αυτή τη μικροβλάβη, λέει ότι οι φωτογραφίες κόβονται κανονικά σε συσκευές Android.

Και μπορεί να επιτρέπεται να ποστάρεις τέτοιες τεράστιες φωτογραφίες στο Instagram μόνο από συσκευές iOS αλλά μπορείς να τις δεις από οποιαδήποτε συσκευή, ακόμα κι απ’ την desktop έκδοση της εφαρμογής.

Εδώ θα δεις ένα video tutorial που εξηγεί πώς να εκμεταλλευτείς αυτό το bug:

Οι χρήστες απλά αποθηκεύουν την μεγάλη φωτογραφία που θέλουν στο library τους και από εκεί την επιλέγουν για να τη δημοσιεύσουν στο Instagram.

Δοκίμασέ το από iPhone για να δεις εάν λειτουργεί και σε σένα, αν και μπορεί να μην υπάρχει το bug σε όλους τους χρήστες ή να έχει φτιαχτεί.

Όμως, μπορείς να δεις ακόμα τις τεράστιες φωτογραφίες στο social media, ακόμα κι αν δεν μπορείς να τις ποστάρεις.

Δες πώς φαίνονται οι τεράστιες φωτογραφίες στο Instagram:

Σκρόλαρε μέχρι κάτω κάτω να δεις μέχρι πού φθάνει αυτή η εικόνα!

View this post on Instagram

Tutorial on my bio

Keywords
Τυχαία Θέματα