Παιδιά ζωγραφίζουν τη μαμά τους σ’ ένα video που θα σου λιώσει την καρδιά!

11:37 8/5/2020 - Πηγή: iPop

Τα παιδιά μέσα απ’ την ζωγραφική τους αφηγούνται ολόκληρες ιστορίες… Πολλά πράγματα μπορείς να μάθεις για την ψυχοσύνθεση ενός παιδιού κοιτάζοντας απλά τα σχέδιά του. Οι ψυχολόγοι μάλιστα δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στη μελέτη της ζωγραφικής του παιδιού. Τι γίνεται όταν παιδιά ζωγραφίζουν τη μαμά τους;

Με αφορμή την Γιορτή της Μητέρας θυμηθήκαμε ένα παλαιότερο video που έχει ανέβει στο YouTube, αλλά είναι πολύ γλυκό και διδακτικό.

Τα παιδιά

στο video εκφράζουν τα συναισθήματά τους μέσα απ’ τη ζωγραφική ενώ παράλληλα απαντούν σε ερωτήσεις αποδεικνύοντας την στοργική σχέση μεταξύ μητέρας και παιδιού.

Παιδιά ζωγραφίζουν τη μαμά τους κι απαντούν σε διάφορες ερωτήσεις για εκείνη, απ’ το πόσο την αγαπάνε μέχρι ποιο είναι το αγαπημένο της φαγητό. Και είναι πραγματικά μια πολύ γλυκιά στιγμή!

Δες το video: Παιδιά ζωγραφίζουν τη μαμά τους

Σε τι πρέπει να δίνεις σημασία σε μια παιδική ζωγραφιά;

Στα χρώματα, στις γραμμές και φυσικά στο περιεχόμενο. Υπάρχει κάτι ασυνήθιστο στην ζωγραφιά του παιδιού σου; Επίσης, οι ειδικοί είναι σε θέση να αποκωδικοποιήσουν μια σειρά από πληροφορίες στις παιδικές ζωγραφιές, ακόμα και το τι σημαίνει εάν ένα ανθρωπάκι έχει μεγαλύτερο κεφάλι από σώμα.

Όταν ένα παιδί ζωγραφίζει την οικογένειά του, θα πρέπει να δώσουμε βάση στο εάν περιλαμβάνει στη ζωγραφική του όλα τα μέλη της οικογένειας και με ποια σειρά, εάν έχει συμπεριλάβει τον εαυτό του και εάν έχει παρουσιάσει κάποιο μέλος ως το “κυρίαρχο”.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Δες ακόμα:

Δημιούργησε την κατάλληλη πασχαλινή ατμόσφαιρα με το παιδί σου στο σπίτι!

Το άρθρο Παιδιά ζωγραφίζουν τη μαμά τους σ’ ένα video που θα σου λιώσει την καρδιά! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα