Οι νέες φωτογραφίες απ’ τα γυρίσματα του Sex and the City reboot είναι απλά wow! Δες τις 3 πρωταγωνίστριες σήμερα

20:17 14/7/2021 - Πηγή: iPop

Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει εδώ και λίγο καιρό και οι 3 πρωταγωνίστριες του “And just like that” φαίνεται πως έχουν μείνει πιστές στο στιλ τους, όπως βλέπουμε στις πρώτες εικόνες. Δες τις νέες φωτογραφίες απ’ τα γυρίσματα του Sex and the City!

Φυσικά, άλλο τότε, άλλο τώρα. Η μόδα και οι τάσεις έχουν αλλάξει, αλλά για τις 3 της παρέας το στιλ παραμένει προτεραιότητα. Έτσι, λοιπόν, στις νέες εικόνες που κυκλοφόρησαν απ’ τα γυρίσματα τις βλέπουμε ανανεωμένες υπακούοντας τους κανόνες της μόδας, εξελίσσοντας φυσικά η κάθε μια το στιλ της μέσα στο διάστημα που μεσολάβησε.

Θυμίζουμε ότι στο “And just like that” θα δούμε πλέον τις Carrie Bradshaw, Miranda Hobbes και Charlotte York σε μια πιο ώριμη ηλικία, θα παρακολουθήσουμε τις ζωές τους στο σήμερα, σ’ έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει και μεταβάλλεται, και φυσικά στο επίκεντρο θα βρεθούν, εκτός απ’ την καριέρα και το στιλ τους, η ερωτική τους ζωή! Πώς είναι σήμερα η κάθε μια; Τι έγινε με τον Mr. Big; Όλες οι απορίες θα μας λυθούν μόλις κυκλοφορήσουν τα νέα επεισόδια!

Όλα όσα θες να ξέρεις για τα νέα επεισόδια Sex and the City

Προς το παρόν, απολαμβάνουμε και θαυμάζουμε τις φωτογραφίες απ’ τα γυρίσματα του Sex and the City, ανυπομονώντας γι’ αυτό το reboot! View this post on Instagram

A post shared by Yahoo Lifestyle Canada (@yahoostyleca)

View this post on Instagram

A post shared by Double Cosmo (@doublecosmo)

View this post on Instagram

A post shared by Sex And The City FANS (@andjustlikethat_satc_)

View this post on Instagram

A post shared by Sex And The City FANS (@andjustlikethat_satc_)

View this post on Instagram

A post shared by Double Cosmo (@doublecosmo)

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Οι νέες φωτογραφίες απ’ τα γυρίσματα του Sex and the City reboot είναι απλά wow! Δες τις 3 πρωταγωνίστριες σήμερα εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Sex, City, Δες,Sex, City, des