Οι καλύτεροι διακοσμητές εσωτερικών χώρων στον κόσμο λατρεύουν να χρησιμοποιούν αυτό το χρώμα – Αυτός είναι ο λόγος!

17:56 28/2/2022 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις ποιο χρώμα έχουν επιλέξει οι καλύτεροι σχεδιαστές εσωτερικών χώρων ως το Χρώμα του Μήνα; Είναι παντού στην καθημερινότητά σου και σίγουρα ήδη το λατρεύεις, οπότε γιατί να μην το απολαμβάνεις και στο σπίτι σου;

Τα ζεστά χρώματα αναβιώνουν, οπότε ίσως τώρα είναι η ώρα να ζωντανέψεις την «ηλιόλουστη» πλευρά του σπιτιού σου. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το χρυσοκίτρινο χρώμα θα το βλέπεις από εδώ και πέρα κυριολεκτικά παντού! Ανήκει δικαιωματικά στις τάσεις του 2022 και αυτό το χρώμα θα μας κάνει να βάψουμε ξανά τα σπίτια μας για να υποδεχτούμε το καλοκαίρι!

Αυτό

είναι το νέο χρώμα που δημιούργησε η Pantone για το 2022! Δε γίνεται να μη το λατρέψεις

Είναι το κίτρινο ένα ωραίο χρώμα για το σπίτι;

Συμβολίζοντας την ενέργεια και την αισιοδοξία, το κίτρινο είναι μια εξαιρετική επιλογή χρώματος για το σπίτι. Στο βιβλίο της, Recipes for Decorating, η σύμβουλος χρωμάτων της Farrow & Ball, Joa Studholme, σημειώνει ότι έχουμε την τάση να υιοθετούμε πιο έντονες αποχρώσεις όταν διακοσμούμε το σπίτι μας. Έχει γίνει πολλή έρευνα σχετικά με το πώς τα χρώματα επηρεάζουν τη διάθεσή μας, επομένως δεν είναι περίεργο το γεγονός ότι βλέπουμε όλο και περισσότερους ανθρώπους να επιλέγουν το κίτρινο χρώμα.

Ο Andy Greenall, επικεφαλής σχεδιασμού, Paint & Paper Library συμφωνεί: «Το κίτρινο είναι ένα χρώμα που προκαλεί ευτυχία και προσφέρει μια αίσθηση θετικότητας. Είναι ιδανικό για χώρους του σπιτιού όπου υπάρχει πολλή δραστηριότητα και κοινωνικές συναναστροφές, όπως η κουζίνα και η τραπεζαρία, όπου προσθέτει ενέργεια και ζωντάνια». 

Ψυχολογία και χρώματα: Τι λένε οι ειδικοί για την επικοινωνία και τους συμβολισμούς πίσω από κάθε χρώμα

Πώς μπορείς να χρησιμοποιήσεις το κίτρινο στο σπίτι σου;Δημιούργησε ωραίους συνδυασμούς

Διαθέτοντας κλασικά λευκά ντουλάπια, το εσωτερικό τους μπορεί να αποκτήσει μία ενδιαφέρουσα πινελιά! Μπορείς να δημιουργήσεις μουσταρδί σκιές ή να βάψεις με κίτρινο χρώμα το εσωτερικό τους, με σκοπό να αποτελεί μία ευχάριστη έκπληξη για κάποιον που δεν το ξέρει και ανοίξει τα ντουλάπια σου!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jeanne Dauvergne (@jeanne.dauvergne)

Κίτρινο και γήινες αποχρώσεις

Μερικές φορές χρειάζεσαι ένα πιο βαθύ χρυσό χρώμα με μεγαλύτερη επιρροή, καθώς μερικά κίτρινα μπορεί να είναι πολύ γκρι, πολύ επίπεδα ή απλώς πολύ βασικά.

Οι γήινες αποχρώσεις του κίτρινου θα λειτουργήσουν σε οποιοδήποτε δωμάτιο θέλεις να κάνεις πιο ζεστό και ενδιαφέρον. Είναι ένα σοβαρό χρώμα, κομψό και εκλεπτυσμένο, που δημιουργεί ένα υπέροχο σκηνικό σε έργα τέχνης και αντίκες και λειτουργεί σε διάφορους χώρους. Μπορείς, επίσης, να το συνδυάσεις με τα πιο κρεμ εκρού, μπεζ και ζεστά γκρι για μία πιο γλυκιά νότα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη IzabelaPerezHarriette|wnętrza (@iza.perez_coloresdemialma)

Η Pantone γράφει ιστορία και δημιουργεί την πρώτη χρωματική παλέτα για την ανθρώπινη επιδερμίδα, αγκαλιάζοντας όλους τους ανθρώπους!

Δημιούργησε αντιθέσεις

Η σχεδιάστρια εσωτερικών χώρων Nicola Harding επέλεξε τολμηρούς, απροσδόκητους χρωματικούς συνδυασμούς, σε συνδυασμό με floral prints, για το boutique ξενοδοχείο The Rose στο Deal, Kent.

Μπορείς κι εσύ να τολμήσεις τέτοιου είδους συνδυασμούς αρκεί να το κάνεις σε χώρους που δεν χρησιμοποιείς αρκετά συχνά για να μην κουράζουν το μάτι σου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ‌NTERIOR ‌CCENTRIC (@interioreccentric)

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Οι καλύτεροι διακοσμητές εσωτερικών χώρων στον κόσμο λατρεύουν να χρησιμοποιούν αυτό το χρώμα – Αυτός είναι ο λόγος! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα