Οι καλύτερες στάσεις για να αντιμετωπίσεις τα 6 πιο κοινά σεξουαλικά ζητήματα – Το μυστικό για να απογειώσεις την ερωτική σου ζωή

20:02 14/12/2022 - Πηγή: iPop

Το σεξ είναι μία κατάσταση την οποία πρέπει να την ευχαριστούνται όλοι όσοι συμμετέχουν, να ικανοποιούν τις ανάγκες τους, να φροντίζουν τον σύντροφό τους και να περνούν καλά κάθε φορά που αποφασίζουν να το κάνουν. Υπάρχουν, όμως, ορισμένα σεξουαλικά ζητήματα, τόσο στους άντρες, όσο και στις γυναίκες, τα οποία, παρά την έντονη θέληση που μπορεί να υπάρχει, μπορούν να περιορίσουν την αμοιβαία ευχαρίστηση και άνεση που μπορεί να προσφέρει η πραγματικά καλή σεξουαλική επαφή.

Για τις γυναίκες για παράδειγμα, ο πόνος ή η ενόχληση κατά τη διάρκεια του σεξ δεν είναι καταστάσεις που βιώνουν μόνο όσες βρίσκονται στην εμμηνόπαυση ή που αντιμετωπίζουν ορισμένες αναπαραγωγικές παθήσεις. Μια μελέτη του 2017 που διεξήχθη από το British Journal of Obstetrics and Gynecology διαπίστωσε ότι 1 στις 10 γυναίκες βιώνει δυσπαρεύνια ή επώδυνο σεξ. Άλλα κοινά σεξουαλικά ζητήματα, όμως, περιλαμβάνουν την πρόωρη εκσπερμάτιση και τη στυτική δυσλειτουργία.

Εάν εσύ, λοιπόν, και ο σύντροφός σου αντιμετωπίζετε ορισμένα εμπόδια στην κρεβατοκάμαρα, παρακάτω μπορείς να δεις ποιες είναι οι καλύτερες στάσεις σεξ για να τα ξεπεράσετε!

Οι καλύτερες στάσεις του σεξ για κοινά σεξουαλικά ζητήματα:Για την καταπολέμηση του πόνου κατά τη διάρκεια της διείσδυσης

Σύμφωνα με ειδικούς, η καουμπόισσα είναι η καλύτερη στάση για την καταπολέμηση του πόνου κατά τη διάρκεια του σεξ. «Είναι καλύτερο για τη γυναίκα, καθώς θα έχει τον έλεγχο του πόσο βαθιά θα είναι η διείσδυση», τονίζει η σεξολόγος και θεραπεύτρια σχέσεων Becky Crepsley-Fox, η οποία προσθέτει ότι είναι βασικό για το αιδοίο και τον κόλπο να είναι αρκετά ζεστά για την αποφυγή περαιτέρω ενόχλησης. «Η προσθήκη επιπλέον λίπανσης θα βοηθήσει κάτι τέτοιο», συμπληρώνει.

Το Spooning ψηφίστηκε επίσης ως μια από τις καλύτερες στάσεις για την αντιμετώπιση του συγκεκριμένου προβλήματος. Αυτό συμβαίνει διότι τα οπίσθια της γυναίκας λειτουργούν ως προστασία και αποτρέπουν την βαθιά κι έντονη διείσδυση.

Η απενοχοποίηση των sex toys: Όσα έχεις στο μυαλό σου είναι τελείως λάθος!

Για την καταπολέμηση της πρόωρης εκσπερμάτωσης

Το Spooning μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βοηθήσεις τον σύντροφο που διεισδύει να έχει περισσότερο έλεγχο της κίνησής του και επομένως και του πόσο γρήγορα κορυφώνεται. 

Το ιεραποστολικό είναι επίσης η ιδανική στάση γι’ αυτό το θέμα. Όταν, για παράδειγμα, οι άντρες αρχίζουν να παρατηρούν ότι πλησιάζουν, μπορούν να επιβραδύνουν, να ελέγξουν τον ρυθμό ώθησης.

Unsplash / Dainis GraverisΓια την διέγερση της κλειτορίδας

Είναι γνωστό πως εμείς οι γυναίκες χρειαζόμαστε την διέγερση της κλειτορίδας κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής. Σε αυτή την περίπτωση, το cowgirl δίνει τη λύση στο πρόβλημα. 

Συγκεκριμένα, επιτρέπει στη γυναίκα να κινείται με τρόπο που προσφέρει φυσικό τρίψιμο της κλειτορίδας στο σώμα του συντρόφου της, καθώς και τη δυνατότητα χρήσης δακτύλων ή παιχνιδιών για πρόσθετη διέγερση.

Η χρήση ενός παιχνιδιού – όπως ένας δονητής – είναι εξαιρετική όταν βρισκόμαστε σε αυτή τη στάση.

Για πιο δυνατή στύση

Το doggie style παραμένει η καλύτερη στάση για σεξ με δυνατή στύση. Συγκεκριμένα, η θέαση του πέους μέσα και έξω μπορεί σίγουρα να ερεθίσει περισσότερο τους άντρες. Επιπλέον, είναι λιγότερο πιθανό να εμποδίσει τη ροή του αίματος στο πέος από τις προηγούμενες στάσεις, οπότε μπορεί να παραμείνει δυνατό!

Η αντίστροφη καουμπόισσα μπορεί επίσης να φανεί χρήσιμη, καθώς η στάση επιτρέπει περισσότερη ροή αίματος στο πέος.

Unsplash – Στάσεις του σεξ για κοινά σεξουαλικά ζητήματα

Τι συμβαίνει όταν δεν έχεις την ίδια όρεξη για σεξ με τον σύντροφό σου; Πώς μπορεί να επηρεάσει τη σχέση σας;

Για βαθύτερη διείσδυση

Ένα άλλο κοινό σεξουαλικό ζήτημα: η επίτευξη βαθύτερης διείσδυσης. Η στάση butterfly, όμως, είναι η λύση στο πρόβλημά σου! Καθώς, λοιπόν, η γυναίκα βρίσκεται ξαπλωμένη με ανοιχτά πόδια, ο σύντροφός της μπορεί να διεισδύσει ακόμα βαθύτερα μέσα της.

Επιπλέον, για το συγκεκριμένο ζήτημα, μπορείς να δοκιμάσεις και το ιεραποστολικό τοποθετώντας ένα μαξιλάρι κάτω από τους γοφούς σου, προκειμένου να ρυθμίσεις την γωνία που σας επιτρέπει την βαθύτερη διείσδυση.

Για να δημιουργήσεις οικειότητα

Εάν αυτό που αναζητάς είναι περισσότερη οικειότητα, δοκίμασε τη στάση του λωτού. Ο άντρας κάθεται ενώ η γυναίκα κάθετε από πάνω του. Είναι η ιδανική στάση για να έρθετε πιο κοντά, καθώς κατά τη διάρκεια της επαφής, ο ένας μπορεί να κοιτάει στα μάτια του άλλου και να επικοινωνείτε μόνο με τα βλέμματα και τα σώματά σας.

Η ιεραποστολική έχει επίσης το πλεονέκτημα της στενής επαφής, η οποία μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να επιβραδύνεις και να συνδεθείς με τον σύντροφό σου.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Οι καλύτερες στάσεις για να αντιμετωπίσεις τα 6 πιο κοινά σεξουαλικά ζητήματα – Το μυστικό για να απογειώσεις την ερωτική σου ζωή εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα