Οι καλεσμένοι του γάμου Μπαλατσινού – Κικίλια! (Photos)

22:35 16/6/2019 - Πηγή: iPop
Πραγματοποιήθηκε ο γάμος της χρονιάς κι από αυτόν δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι επώνυμοι καλεσμένοι. Έλαμπαν από ευτυχία η νύφη και ο γαμπρός.

Οι καλεσμένοι του γάμου Μπαλατσινού – Κικίλια που έδωσαν το «παρών» σε αυτή την τόσο σημαντική ημέρα για το ζεύγος ήταν λίγο πολύ αναμενόμενοι, καθώς όπως είναι λογικό ανάμεσα τους είδαμε αρκετούς πολιτικούς.

Πιο συγκεκριμένα, ανάμεσα στους καλεσμένους είδαμε μεταξύ άλλων τη Μαρέβα Μητσοτάκη μαζί με την κόρη της Σοφία Μητσοτάκη, τον Νίκο Χατζηνικολάου με τη σύζυγό του Κρίστη Τσολακάκη, τον Άδωνι Γεωργιάδη με τη σύζυγό του Ευγενία Μανωλίδου,

τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, αλλά και τον Κωστή Χατζηδάκη με τη σύζυγό του Πόπη Καλαΐτζη.

Γιώργος Κονταρίνης-Eurokinissi

NDP

NDP

NDP

NDP

Παράλληλα, ο φωτογραφικός φακός εντόπισε ακόμη τους Φώτη Σεργουλόπουλο, Απόστολο Μητρόπουλο, Περικλή Κονδυλάτο, Βασίλη Ζούλια, Στέλιο Παρλιάρο και την Μαρία Κωνσταντάκη, η οποία ήταν κι αυτή που έπιασε την ανθοδέσμη της νύφης!

ΝDP

ΝDP

Σημειώνεται ότι μετά το μυστήριο στο εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό, δεν ακολούθησε δεξίωση, αλλά οι καλεσμένοι απόλαυσαν στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας, δημιουργίες του Στέλιου Παρλιάρου και finger food.

Υπενθυμίζεται επίσης ότι στο προσκλητήριο γάμου τους η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας είχαν ζητήσει απ’ τους καλεσμένους τους αντί για δώρο γάμου, να κάνουν δωρεά στο Ειδικό Κατάστημα Νέων Αυλώνα, όπου φιλοξενούνται 285 παιδιά με σοβαρά κινητικά προβλήματα και με έλλειψη οικογενειακής στήριξης.

Διαβάστε ακόμη:

Πρώτες εικόνες απ’ τον γάμο Μπαλατσινού – Κικίλια!

Photo: Γιώργος Κονταρίνης/Eurokinissi

Το άρθρο Οι καλεσμένοι του γάμου Μπαλατσινού – Κικίλια! (Photos) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα