Οι γονείς του μικρού Έντισον έζησαν μαζί του μόνο λίγες ώρες αλλά θα τις θυμούνται για πάντα- Συγκινητικές εικόνες

12:32 5/4/2016 - Πηγή: iPop

Μόλις τρεις μέρες μετά τη γέννηση του μικρού Έντισον οι γονείς του έμαθαν πως ο μικρός τους άγγελος δεν έχει πολλές μέρες ζωής καθώς έπασχε από μια σπάνια και θανατηφόρα ασθένεια του νευρικού συστήματος. Θέλησαν, όμως, να κρατήσουν αυτές τις στιγμές για πάντα χαραγμένες στη μνήμη τους και έτσι σκέφτηκαν να κάτι το οποίο πραγματικά ραγίζει καρδιές.

Τηλεφώνησαν στον φωτογράφο, Τζέιμς Ντεί, που πριν από λίγους μήνες τους είχε φωτογραφίσει στον γάμο τους και του ζήτησαν να πάει στο νοσοκομείο.

Ο Τσάρλι

και η Νάνσι Μακλίν οι γονείς του μικρού Έντισον πήραν αγκαλιά το μωρό τους και έβγαλαν τις πιο συγκινητικές φωτογραφίες που υπάρχουν.

Η φωτογράφιση έγινε στις 23 Μαρτίου και λίγα μόνο εικοσιτετράωρα ο Έντισον έφυγε από τη ζωή.

Το ζευγάρι έγραψε αποχαιρετώντας το αγγελούδι τους που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις επτά ημερών: «Ήμασταν ευλογημένοι που καταφέραμε να τον πάρουμε για ένα πικνικ στην παραλία και ακόμα να περάσουμε ένα 24ωρο μαζί του στο σπίτι μας» και πρόσθεσε:

Είχαμε μόνο επτά ημέρες με το παιδί μας αλλά τις περάσαμε γελώντας όσο το δυνατόν περισσότερο. Δώσαμε μια υπόσχεση ο ένας στον άλλο και στον Έντισον να γιορτάσουμε τη ζωή του, να μην χάσουμε ούτε δευτερόλεπτο για όσο διάστημα τον είχαμε μαζί μας

Η οικογένεια επίσης θέλησε να τονίσει σε όλους πως πρέπει να ζουν έντονα την κάθε στιγμή και έτσι είπε:

Να αξιοποιείτε κάθε λεπτό που περνάτε με τους αγαπημένους σας. Να τους αγαπάτε σαν να είναι η τελευταία στιγμή που θα περάσετε μαζί τους. Να μην περιμένετε

The post Οι γονείς του μικρού Έντισον έζησαν μαζί του μόνο λίγες ώρες αλλά θα τις θυμούνται για πάντα- Συγκινητικές εικόνες appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα