Ημερομηνία για το κλείσιμο της αξιολόγησης δίνει ο Σταθάκης

10:57 5/4/2016 - Πηγή: iPop

Γύρω στις 22 Απριλίου αναμένεται να ολοκληρωθεί η διαπραγμάτευση για την αξιολόγηση του ελληνικού προγράμματος τόνισε την Τρίτη ο Γιώργος Σταθάκης.

Την εν λόγω ενημέρωση αναφορικά με την ημερομηνία της αξιολόγησης έκανε ο Γιώργος Σταθάκης και τη διάρκεια ομιλίας του στο Ελληνογερμανικό Επιχειρηματικό Φόρουμ «Restoring Confidence and Navigation for new trade, investment and startups», το οποίο διοργανώνεται

από τον Economist και διεξάγεται στο Βερολίνο.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο Γιώργος Σταθάκης εξέφρασε παράλληλα βεβαιότητα «ότι τόσο η συνταξιοδοτική, όσο και η φορολογική μεταρρύθμιση θα περάσουν από την ελληνική Βουλή δίχως σημαντικά προβλήματα».

Εστιάζοντας στην κατάσταση της ελληνικής οικονομίας ο Υπουργός Οικονομικών τόνισε πως το επιχειρηματικό κλίμα καθημερινά βελτιώνεται και δήλωσε πως:

Το β’ εξάμηνο του 2016, το ΑΕΠ θα επανέλθει σε περίοδο αύξησης. Βλέπουμε μία ισχυρή κυκλική ανάπτυξη στην ελληνική οικονομία

Εν συνεχεία ο Γιώργος Σταθάκης σημείωσε πως «το ελληνικό χρέος είναι βιώσιμο έως το 2022» και χαρακτήρισε το πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων, «μη ρεαλιστικό».

photo:Nikos Libertas / SOOC

The post Ημερομηνία για το κλείσιμο της αξιολόγησης δίνει ο Σταθάκης appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα