Οι εμφανίσεις που δείχνουν ότι όσα πιο λίγα τόσο το καλύτερο-Photos

18:27 17/6/2017 - Πηγή: iPop

Συχνά θεωρούμε ότι για να πετύχουμε μια ωραία εμφάνιση θα πρέπει να φοράμε το πιο όμορφο φόρεμα ή αξεσουάρ που υπάρχει στην αγορά. Η πραγματικότητα όμως είναι διαφορετική και αυτό μας το αποδεικνύουν καθημερινά οι bloggers που με πολύ απλά ρούχα πετυχαίνουν πολύ κομψές εμφανίσεις.

Το πουκάμισο

Αρκεί μόνο ένα απλό πουκάμισο για να μετατρέψει όλη την εμφάνιση σας. Μπορεί να

μη του φαίνεται, αλλά σας δίνει την δυνατότητα να παίξετε σε διαφορετικά στυλ, από τον τρόπο που θα διπλώσετε τα μανίκια μέχρι ο τρόπος που θα το φορέσετε μέσα στο παντελόνι σας.

© Diego Anciano / @collagevintage2Οι ρίγες

Σε πουκάμισο, πουλόβερ, φόρεμα, t-shirt, οι επιλογές είναι ατελείωτες και είναι αδύνατον να μη βρεις τρόπους να τις ταιριάξεις, αφού συνδυάζονται τέλεια με τα πάντα.

© Diego Anciano / @collagevintage2Κόκκινη τσάντα σε σκούρο φόντο

Ένας απλός τρόπος για να κάνετε την εμφάνιση σας να ξεχωρίσει, ειδικά όταν είναι μονοχρωματική, είναι να επιλέξετε το τσαντάκι σας να είναι κόκκινο ή ένα οποιοδήποτε άλλο χρώμα.

© Diego Anciano / @collagevintage2Η διαφορά είναι στις λεπτομέρειες

Αυτό που αληθινά κάνει την εμφάνιση σας να φαίνεται ότι όσο πιο λίγα τόσο καλύτερα, είναι η λεπτομέρεια που θα προσέξετε. Όπως για παράδειγμα το ύψος των shorts που θα επιλέξετε ή το χρώμα της μπλούζας που θα το συνδυάσετε.

© Diego Anciano / @collagevintage2Η λεπτομέρεια στα μαλλιά, νύχια, μακιγιάζ

Στην παρακάτω φωτογραφία, η εμφάνιση χωρίς τα ροζ νύχια, το ροζ κραγιόν και το wet look, θα ήταν μια απλή αδιάφορη εμφάνιση. Αλλά οι λεπτομέρειες και η αντίθεση τους με τη συνολική εμφάνιση και το πως έχει χειριστεί την ομορφιά έκαναν τη διαφορά.

© Diego Anciano / @collagevintage2Photos: vogue.es

The post Οι εμφανίσεις που δείχνουν ότι όσα πιο λίγα τόσο το καλύτερο-Photos appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα