Η Kate Middleton «μεταμορφώθηκε» σε Diana και ξύπνησε μνήμες του παρελθόντος – Η εμφάνιση που μας θύμισε την πρώην πριγκίπισσα της Ουαλίας

17:00 15/11/2022 - Πηγή: iPop

Η Kate Middleton τιμά με μόνο μία κίνηση την προηγούμενη πριγκίπισσα της Ουαλίας, την αγαπημένη μας Diana, και μας συγκινεί!

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας έκανε μια καλαίσθητη εμφάνιση στην Ημέρα Μνήμης την Κυριακή 13/11 και μας ξύπνησε μνήμες από μία παρόμοια εμφάνιση της πριγκίπισσας Diana!

Η Kate Middleton

αποδεικνύει πως είναι αληθινή πριγκίπισσα! Οι τρεις λαμπερές εμφανίσεις της στην Καραϊβική που έκλεψαν τα βλέμματα

Look DianaKate Middleton: Η εμφάνιση που μας συγκίνησε

Για την εμφάνισή της η Kate φόρεσε τα πολύτιμα South Sea Pearl Earrings, τα οποία διαθέτουν μια περίπλοκη σειρά από διαμάντια κι ένα μεγάλο μαργαριτάρι. Είναι τα διάσημα σκουλαρίκια της πριγκίπισσας της καρδιάς μας, η οποία έχει αφήσει τα κοσμήματά της στις συζύγους των παιδιών της.

Συγκεκριμένα, η Diana φορούσε το συγκεκριμένο σετ σε επίσημες εκδηλώσεις τη δεκαετία του 1990, αν και η Vogue αναφέρει ότι η Kate έχει κάνει βελτιώσεις στα σκουλαρίκια, τα οποία έχει φορέσει και στο παρελθόν.

TIM GRAHAM PHOTO LIBRARY VIA GETTY; CHRIS RADBURN – WPA POOL / GETTY

Για να συνοδεύσει τα σκουλαρίκια, η Kate ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ένα μαύρο καπέλο που θύμιζε το στυλ της Diana στη λειτουργία το 1991. Όπως η Diana, έτσι και η Kate στάθηκε επίσημα και τραγούδησε για την Ημέρα Μνήμης με ένα μαύρο σύνολο με κόκκινες καρφίτσες – παπαρούνες.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας απέτινε φόρο τιμής και στην βασίλισσα Ελισάβετ, το Σάββατο 12/11, στο Φεστιβάλ Μνήμης στο Royal Albert Hall. Η Kate εμφανίστηκε με τα σκουλαρίκια κι ένα μαργαριταρένια κολιέ με διαμάντια στο κέντρο.

Ποια θα ήταν η γνώμη της Πριγκίπισσας Diana για την Meghan Markle και την Kate Middleton;

Η βασίλισσα Ελισάβετ φόρεσε το συγκεκριμένο κολιέ σε ένα κρατικό συμπόσιο στο Μπαγκλαντές το 1983, ενώ τα σκουλαρίκια ήταν δώρο στη βασίλισσα για τον γάμο της με τον πρίγκιπα Φίλιππο το 1947.

TIM GRAHAM PHOTO LIBRARY VIA GETTY; CHRIS RADBURN – WPA POOL / GETTY

Σύμφωνα με το Her Majesty’s Jewel Vault, τα σκουλαρίκια κατασκευάστηκαν από ένα κοχύλι που περιείχε επτά μαργαριτάρια που δωρίστηκαν στη βασίλισσα Ελισάβετ από τον ηγεμόνα του Bahrain για τον γάμο της το 1947.

Τον Σεπτέμβριο, η Kate επέλεξε τα ίδια κομμάτια για την κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ, όπως ακριβώς είχε κάνει και στην κηδεία του πρίγκιπα Φιλίππου το 2021.

«Τα μαργαριτάρια είναι ένα από τα ελάχιστα κοσμήματα που μπορείς να φορέσεις στο πένθος και είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με τη βασίλισσα Ελισάβετ και την προσωπική της κληρονομιά», αποκάλυψε στο PEOPLE η Bethan Holt, συγγραφέας του The Queen: 70 Years of Majestic Style. «Είναι σύμβολο του πένθους μία γυναίκας που ανήκει στην βασιλική οικογένεια».

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η Kate Middleton «μεταμορφώθηκε» σε Diana και ξύπνησε μνήμες του παρελθόντος – Η εμφάνιση που μας θύμισε την πρώην πριγκίπισσα της Ουαλίας εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Kate Middleton, Diana, Ουαλίας,Kate Middleton, Diana, oualias